INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Rosa Fonoll amb el CF Cubelles (foto: CF Cubelles)

  El CF Cubelles va fer un meritori paper a la final de la Copa Catalunya amateur, tot i caure als penals

  26 d'agost de 2019

  La històrica final de la Copa Catalunya Amateur, que va disputar el CF Cubelles dissabte al municipal de Palamós, va caure de mans del CF Parets. Els cubellencs van fer un excel·lent partit, arribant al final dels 90’ amb empat a 2, però van caure a la fatídica tanda de penals (4-2).

 • Contenidors

  Publicat un BAN alertant de les sancions per infraccions per l'abocament de residus i la normativa d'ús dels contenidors d'escombraries

  19 d'agost de 2019

  L'Ajuntament de Cubelles fa públic un BAN que alerta de les sancions per infraccions en matèria d'abocament de residus i la normativa referent a l'ús dels contenidors d'escombraries.
   
  NOTA: Per una errada material detectada posteriorment a la publicació del BAN s'indicava que l'horari per dipositar la brossa als contenidors és a partir de les 20:00 hores quan el correcte seria les 19:00 hores.
  L'error ja ha estat subsanat i el document reflexa la informació correcta.

 • Capgrossos (2015) 2

  La restauració dels Capgrossos i la reestrena del Viagret, principals novetats a la Festa Major 2019

  9 d'agost de 2019

  L’Agrupació de Balls Populars de Cubelles (ABPC) ho té tot a punt per donar el tret de sortida a la Festa Major 2019, que l’entitat celebrarà a partir de divendres 9 d’agost amb l’Assaig General. Si durant la Festa Major Petita l’entitat estrenava els nous vestits del Ball de Diables dissenyats per Rosa Calaf, aquest mes d’agost el protagonisme se l’endú la reestrena del Viagret i la restauració dels Capgrossos. Dues apostes que signifiquen un nou impuls al sector infantil de l’Agrupa.
   
  Enguany...

 • OPIC

  L’OPIC canvia l’horari d’atenció del registre general

  5 d'agost de 2019

  L’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) modificarà a partir del 12 d’agost l’horari d’atenció presencial del Registre General Únic d’Entrada, ubicat al primer pis del Centre Social Joan Roig i Piera. El nou horari del servei serà el següent:
   
  Horari d’hivern: De l'1 d'octubre al 31 de maig:
  De dilluns a divendres de 9 a 13 h., dijous de 17.00 a 19.30 h.
  Horari d’estiu: De l'1 de juny al 30 de setembre:
  De dilluns a divendres de 9 a 13 h.

 • recarrega de vehicles electrics

  El punt de recàrrega de vehicles elèctrics està temporalment fora de servei

  26 de juliol de 2019

  El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’avinguda Catalunya (davant de la benzinera de Repsol) està fora de servei per una avaria aliena a l’Ajuntament de Cubelles. Després dels avisos de diversos usuaris, informant que els punts de recàrrega tenien talls de subministrament periòdics, l’empresa subministradora ha revisat els equipaments constatant un defecte en els mateixos que obliga a la seva substitució.

 • Ple juliol 2019 (2)

  Llum verda a tots els acords del primer Ple del nou Govern municipal

  25 de juliol de 2019


   
  La primera sessió del Ple de l’Ajuntament de Cubelles, en aquesta ocasió de caràcter extraordinari, presidida pel nou Govern municipal va aprovar la vintena de punts que proposava l’ordre del dia. Van absentar-se la portaveu del PSC, Renata Bedós, i el regidor de Junts x Cubelles (JxC), Edmon Colomer. En aquest darrer cas, es deu a la renúncia a l’acta de regidor en haver estat nomenat pel Govern de la Generalitat de Catalunya a formar part del Consell Nacional de Cultura i les...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023