INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Exposició Permanent Charlie Rivel

  L’exposició d’en Charlie Rivel commemora el Dia Internacional dels museus

  15 de maig de 2019

  El proper dissabte, 18 de maig, l’Exposició permanent del pallasso Charlie Rivel commemorarà el Dia Internacional dels Museus (#DIM2019), amb una jornada de portes obertes a la instal·lació, activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i el patrimoni cubellenc. L’espai en honor a Charlie Rivel i Paulina Schumann estarà obert entre les 10 i les 13h.

 • nou bus urbà (2016)

  Ampliat el servei de bus urbà als caps de setmana

  9 de maig de 2019

  El servei de bus urbà s’amplia als caps de setmana a partir del proper dissabte, 11 de maig. L’horari i la freqüència de pas, així com les parades, seran idèntiques a les actuals en dies feiners.
   
  Consulti aquí els horaris del servei de bus urbà de dilluns a diumenge.

 • Oficina turisme platja

  El punt d’atenció turística de la platja obre tots els caps de setmana

  3 de maig de 2019

  A partir de l’1 de maig el Punt d’Atenció Turística de la platja obrirà tots els caps de setmana: dissabtes, diumenges i festius en horari de 10.00 a 14.00 h.
   
  L’oficina ofereix els següents serveis:
  -Informació turística del municipi: Que visitar?
  -Informació sobre festes i activitats: agenda d’activitats.
  -Informació sobre transports
  -Informació turística del territori i d’altres destinacions, sota petició.

 • Renata Bedós

  El darrer Ple ordinari del mandat aprova tots els punts de l’ordre del dia

  1 de maig de 2019


   
  El darrer Ple de caràcter ordinari de la legislatura 2015-2019 va tenir lloc dimarts 29 a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera. La sessió va començar amb la presa de possessió de la regidora del PSC, Renata Bedós, en substitució de Xavier Grau que setmanes abans havia presentat la seva renúncia. Bedós va tenir paraules d’agraïment per al seu predecessor un cop l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, li va fer entrega de la insígnia de la Corporació. Per motius laborals...

 • Façana nova de l'Ajuntament

  Ajuntament i Pàdel Indoor Cubelles es reuneixen per posar en comú la situació actual de l’activitat

  26 d'abril de 2019

  Responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament de Cubelles van rebre el passat dimecres 24 d’abril representants de l’empresa Pàdel Indoor Cubelles (PIC) en relació a l’ordre de cessament i clausura de l’activitat en trobar-se en situació d’il·legalitat en base a la normativa urbanística de l’enclavament on es troba situada. Per part del PIC van personar-se l’administrador de l’activitat, l’enginyer redactor de la documentació tècnica i dos advocades que van reconèixer...

 • Reunió propietaris forestals abril 2019

  Ajuntament i propietaris forestals es reuneixen per valorar l'adhesió a l'ADF Garraf

  18 d'abril de 2019

  La regidoria de Medi Ambient va convocar, recentment, els prop de 200 propietaris forestals de Cubelles, amb l'objectiu de posar sobre la mesa l'opció d'adherir aquests boscos a l'àmbit de protecció de l'ADF Garraf. A la trobada, que es va portar a terme al Centre Social Joan Roig i Piera, va aplegar uns 40 propietaris forestals de Cubelles.

 • TRACA campanya

  El TRACA engega una campanya de prevenció sobre el consum de begudes energètiques

  1 d'abril de 2019

  El Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA, desenvolupat pels ajuntaments d’Olivella, Canyelles i Cubelles i el Consell Comarcal del Garraf, engega una campanya de prevenció sobre el consum de begudes energètiques.

 • preinscripció escolar

  Comença la preinscripció escolar per al curs 2019-2020

  29 de març de 2019


   
  A partir del divendres 29 de març comença el període de preinscripció escolar per al curs lectiu 2019-2020. Abans de fer la matrícula, per accedir al primer curs del segon cicle de l'educació infantil o per ser admès per primera vegada en un centre, en primer lloc cal fer la preinscripció, és a dir, presentar la sol·licitud d'admissió al centre. Per fer la preinscripció cal:
  conèixer el calendari del procés, consultar els centres, conèixer els criteris de prioritat amb què...

 • Micro d'or i Altaveu Ràdio Cubelles

  Ràdio Cubelles celebra el 38è aniversari

  18 de març de 2019

  Ràdio Cubelles celebrarà el divendres 22 de març el seu 38è aniversari. Aquest dia, la degana de les emissores municipals del Garraf, oferirà al matí un programa especial en directe des de la plaça del Mercat dedicat a repassar-ne la història. L'espai radiofònic oferirà una taula rodona amb la participació de diversos col·laboradors actuals i de diverses èpoques passades. L'espai comptarà amb uns convidats especials, els membres del grup 'Muy Stone', que tocaran diversos temes del seu...

 • 2n cicle de xerrades portada

  Comença el 2n cicle de xerrades per a adolescents, joves i famílies

  11 de març de 2019

  La regidoria de Joventut engega el segon cicle de xerrades on es tracten temes que afecten o poden afectar les persones adolescents i joves i les seves famílies, que s’organitza amb l’objectiu de donar eines per l’acompanyament a adolescents i joves en aquesta etapa vital.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023