INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Franja perimetral del barri de Mas Trader II (Entrearbres)

  Comencen els treballs de neteja perimetral de Mas Trader II com a mesura preventiva d’incendis

  2 de juliol de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles ha endegat les feines de neteja i disminució de l’estrat arbori i arbustiu de la franja perimetral del conjunt del barri de Mas Trader II, com a mesura de prevenció d’incendis. L’actuació, que no afecta a la flora autòctona, s’ha iniciat aquest mateix divendres dia 2 de juliol amb les tasques de comprovació del replanteig de l’obra a càrrec de l’enginyeria forestal Entrearbres, de vasta trajectòria i especialitzada en l’àmbit mediambiental, responsable...

 • Manolo Millán just després de la designació

  Manolo Millán, pregoner de la Festa Major 2021

  1 de juliol de 2021


   
  Manolo Millán serà el pregoner de la Festa Major 2021. El professor emèrit, il·lustrador, poeta, pintor, escriptor, historiador, arqueòleg i fundador de l’entitat cultural CREA Cubelles ha estat proposat per absoluta unanimitat de la Comissió de Festes de la vila. La designació ha estat comunicada personalment aquest dijous dia 1 de juliol al migdia per l’alcaldessa del municipi, Rosa Fonoll, i la regidora de Cultura, Ester Soler. Tal com ja es va dur a terme l’any passat, s’ha...

 • Bandera blava 2021

  Cubelles rep la bandera blava per la platja Llarga

  1 de juliol de 2021

  L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va recollir la bandera blava que distingeix la qualitat de la platja Llarga el 30 de juny a Sitges. La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, acompanyada pel director de l’Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Lluís Ridao, i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, entre d’altres autoritats, han lliurat les banderes blaves a un total de 97 platges catalanes, dues més que l’any passat.

 • Material de la Guerra Civil localitzat a Cubelles

  L’Ajuntament fa una crida a la població perquè cedeixi material de la Guerra Civil a l’Arxiu Municipal

  29 de juny de 2021

  L’Ajuntament de la vila vol fer una crida a tota la població perquè cedeixi a l’Arxiu Municipal qualsevol mena de material que puguin conservar sobre la Guerra Civil (1936-1939), talment com fotografies, cartes i objectes, entre d’altres. L’objectiu, a banda d’assegurar la seva correcta conservació i inventariat, passa per habilitar un centre d’interpretació de la contesa bèl·lica de caire comarcal al municipi.

 • Platges Cubelles 2021

  En marxa els serveis a les platges de Cubelles

  23 de juny de 2021

  Les platges de Cubelles ja estan pràcticament a ple rendiment. Les dutxes estan plenament operatives i el 23 de juny entra en funcionament el servei de bany assistit per a persones amb mobilitat reduïda, que cal demanar al punt de socorrisme. La resta d'elements de fusta s'instal·laran passada la revetlla de Sant Joan, per evitar desperfectes per vandalisme, malgrat la prohibició d'accedir a les platges. 
   
  De fet, el passat 15 de juny va arrencar l’empresa Servitur Salvament SL, que ha...

 • Ventall Foix

  L'Ajuntament proposa aprendre aquest estiu visitant el Foix

  22 de juny de 2021

  La regidoria de Turisme ha programat, un any més, tota una sèrie de sortides i tallers al voltant de la riquesa que ens ofereix el seu riu Foix, a la seva desembocadura al Mediterrani a Cubelles. Sota el El Foix ens ensenya s’ha programat una sèrie d’activitats adreçades a tot tipus de públic per promoure un turisme sostenible.

 • Ambulància estiu 2020 (2)

  L’ambulància de reforç a Cubelles i Cunit es posa en marxa la vigília de Sant Joan

  22 de juny de 2021

  El servei de reforç d’ambulància, que cada any dona servei prioritari a les emergències mèdiques de Cubelles i Cunit, torna a posar-se en marxa el 23 de juny. El vehicle de suport vital bàsic i els seus efectius sanitaris estaran instal·lats al carrer de Sant Antoni, un emplaçament estratègic per a l’entrada i sortida a qualsevol avís d’emergència.

 • Reparació coberta Vora del Mar

  L’Ajuntament completa la reparació de la coberta de l’escola Vora del Mar

  22 de juny de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles ha completat les obres d’impermeabilització de part de la teulada de l’escola Vora del Mar, que patia des de feia temps problemes per filtracions. Aquestes filtracions responen a problemes d’execució inicial de l’obra per una poca pendent de les cobertes, solapaments entre planxes i segellat insuficient. Malgrat que l’edifici va ser construït pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que els defectes reparats venen ocasionats per una construcció...

 • Institut Cubelles

  La desena edició dels premis de batxillerat es lliuraran el 22 de juny

  18 de juny de 2021

  La regidoria d'Ensenyament ja té a punt l'acte de lliurament dels premis als millors treballs de recerca de batxillerat que, enguany, arriba a la desena edició. El jurat qualificador està ultimant les darreres valoracions per escollir els tres guanyadors entre l'alumnat de l'INS Cubelles, que es donaran a conèixer el proper 22 de juny a les 18.00 h., en una gala presidida per l'alcaldessa de Cubelles i la regidora d'ensenyament, Rosa Fonoll i Ester Soler, respectivament. Tothom qui ho vulgui...

 • mercat estiu 2

  El 18 de juny comencen els mercats d’estiu a Cubelles

  14 de juny de 2021

  El proper 18 de juny comencen els mercats d'estiu a Cubelles, que s'allargaran el que resta de juny, juliol i agost. 
   
  Els divendres se celebra la venda a l'aire lliure setmanal a la plaça del Mercat on, tot i la relaxació en les mesures de seguretat, encara es mantenen els controls d'accés amb dos únics punts d’entrada i sortida fins que la normativa no indiqui el contrari. 
   
  Els dissabtes se celebrarà el mercat al passeig Marítim on hi haurà una vintena de parades de diferents...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023