Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Verola del mico

  La verola del mico

  26 de juliol de 2022

  Què és la Verola del mico?
  La verola del simi és una malaltia zoonòtica, és a dir, un virus que es transmet dels animals als humans. Moltes malalties infeccioses són zoonosis, per exemple, la COVID-19 es creu que també ho és.
   
  Aquest virus té presència principalment a la selva tropical d’Àfrica central i occidental on alguns mamífers com els primats o algun rosegador poden transmetre-la a l’ésser humà, i rarament s’exporta a altres regions.

 • Onada calor 2

  Onada de calor

  25 de juliol de 2022

  A què anomenem onada de calor?
  Una onada de calor és un augment brusc i perllongat de la temperatura i humitat per sobre dels valors mitjans del clima d'una zona determinada. És un desastre més freqüent a l'estiu i afecta tant els éssers humans, com animals i collites, essent el fenomen climàtic que més morts causa.

 • Llar d'infants La Draga

  Oberta la consulta pública prèvia de l'ordenança reguladora de la llar d'infants

  22 de juliol de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles ha obert la preceptiva consulta prèvia a l'aprovació de l'ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari del servei de la llar d'infants del municipi de Cubelles, d’acord amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions públiques.

 • Ple juliol 2022

  El ple injecta 2,9 milions d’euros al pressupost per a l’execució de projectes de millora al municipi

  21 de juliol de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles va aprovar en el ple de juliol, entre d’altres, tres modificacions pressupostàries per valor de 2.897.213,61€ “amb la voluntat de posar els diners del romanent de tresoreria al servei de la ciutadania”, en paraules del regidor d’Hisenda Raül Mudarra. Aquests diners provenen del romanent líquid de tresoreria.

 • Nou espai jove

  El nou Espai Jove comença a caminar

  20 de juliol de 2022

  Les obres del nou Espai Jove ja estan en marxa. El regidor de Joventut, Narcís Pineda, l'Alcaldessa, Rosa Fonoll, i els equips tècnics de joventut i urbanisme van fer una visita a les tasques per reconvertir l'antiga llar d'infants L'Estel en el nou equipament juvenil.

 • Pubillatge 2016-2017

  Obertes les inscripcions al pubillatge de Cubelles, que s’escollirà abans de la Verema

  19 de juliol de 2022

  La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cubelles ha obert les inscripcions per a l’elecció del pubillatge 2022-2024, que tindrà lloc per primer cop en un acte independent a cavall entre la Festa Major i la Festa de la Verema en col·laboració amb el Pubillatge de Cubelles i l’associació del Pubillatge del Garraf. D’aquesta manera, l’acte de proclamació tindrà lloc el 27 d’agost a la Sala Sòciocultural.

 • renovació gespa estadi 2022

  Les obres de renovació de la gespa del Josep Pons i Ventura, a la recta final

  16 de juliol de 2022

  L'Alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor d'Esports, Narcís Pineda, van fer la setmana passada una visita a les obres de renovació de la gespa de l'estadi de futbol municipal, el Josep Pons i Ventura. L'empresa Fieldturf Poligras, adjudicatària de les tasques de retirada, reciclatge i instal·lació de la nova gespa, així com de la renovació d'altres elements com els protectors del sistema de reg, les banquetes i les porteries confia en tenir les tasques enllestides a principis del mes d'agost,...

 • Enllumenat Molí de Baix

  L’Ajuntament adjudica el servei d’enllumenat públic a Rubatec

  12 de juliol de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha adjudicat el contracte de manteniment de l’enllumenat públic a l’empresa Rubatec, pels propers 8 anys i poc més de 3,4 milions d’euros. La nova adjudicatària assumeix els serveis de manteniment preventiu, la renovació i instal·lació anual de l’enllumenat de nadal, la renovació amb tecnologia LED de més de 1.800 fanals i una renovació de línies per import de 557.000€.

 • Façana biblioteca

  El procés d’obertura de la biblioteca segueix avançant

  29 de juny de 2022

  La biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó segueix avançant cap a la seva propera obertura. Després dels problemes per al subministrament de mobiliari, en alguns casos pels problemes logístics que afecten a tot el sector, les empreses adjudicatàries ja han començat a instal·lar tant el mobiliari com l’equipament tèxtil i a partir del proper mes de juliol s’incorporarà l’equip tècnic de l’equipament cultural, amb la directora nomenada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.
   
  Malgrat...

 • Conveni AMICU 2022

  L’Ajuntament i AMICU signen un conveni per millorar les condicions de les persones amb discapacitat

  28 de juny de 2022

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el president de l’associació de persones amb discapacitat i cuidadors de Cubelles, AMICU, Manuel Ragel, amb la presència de la regidoria de Serveis Socials, Alexandra Corvillo, van formalitzar recentment el conveni pel qual l’entitat rebrà un ajut econòmic de 1.500,00€ per a l’organització d’activitats adreçades als seus associats.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023