Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Recollida roba usada Humana

  Humana recupera més d’onze tones de roba usada a Cubelles

  4 de juliol de 2019

  La solidaritat va en augment a Cubelles, especialment en la donació de roba usada a través dels contenidors de l’organització Humana. Durant el primer semestre de 2019 s’ha registrat la recuperació d’11.221 kg. de tèxtil usat, el que suposa un augment del 15% respecte el mateix període de l’any 2018. La roba procedeix dels sis contenidors d’Humana on es diposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no s’utilitzen i als quals Humana dóna una segona...

 • Fira artesania

  Aquest divendres torna la fira d’artesania al passeig Marítim

  3 de juliol de 2019

  Aquest proper divendres, 5 de juliol, torna al passeig Marítim una nova edició de la fira d’artesania. Les parades obriran els divendres, dissabtes i diumenges del mes de juliol i tots els dies durant el mes d’agost. L’horari de la mostra serà de les 19 h. a les 23 h., podent-se allargar fins la 1 h., en cas de gran afluència de públic.

 • Baner cita prèvia

  L’Ajuntament posa en marxa un servei de cita prèvia per a millorar l’atenció en els tràmits

  2 de juliol de 2019

  Per tal de millorar l’atenció ciutadana, oferint un servei més planificat i amb menys esperes, l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) posa en marxa a partir d’aquesta setmana un servei de cita prèvia per als tràmits relacionats amb el padró (alta, baixa, canvi de domicili i certificats d’empadronament) i per a l’alta del certificat electrònic Idcat.

 • Estació Cubelles

  Adif licita el tancament de les vies reclamat per l’Ajuntament des del 2015

  2 de juliol de 2019

  Finalment Adif ha licitat el contracte d’obra per a la construcció de nous tancaments del perímetre de les vies del tren entre l’avinguda de la Riera i el carrer Arles de Tec. Son en total 839 metres de tanca que han de garantir que ningú pugui accedir a les vies per aquest tram i s’evitin actes vandàlics, una reclamació que l’Ajuntament de Cubelles va traslladar en primera instància a Adif l’any 2015 reclamant millorar la seguretat del tram proper a zones escolars i parcs infantils.
   
  Les...

 • XAM 2018-2019 (2)

  38 infants i adolescents de Cubelles i Olivella han participat en el Programa XAM durant aquest curs

  2 de juliol de 2019

  38 infants i adolescents de Cubelles i Olivella han participat en el Programa XAM (Xarxa d’Acompanyament en el Municipi) durant aquest curs. A Cubelles s’han fet dos grups: un de mitjans amb 10 participants i un altre de grans amb 8 participants. 14 d’aquests infants provenien de l’Escola Charlie Rivel, 3 de l’Escola Vora del Mar i 1 de l’Escola Mar i Cel. Pel que fa a Olivella, s’ha fet un grup de 20 participants de 6 a 12 anys.

 • Pacte de govern 2019-2023_4

  Presentat el pacte de Govern entre UC11, ERC-AM i CECP-ECG

  21 de juny de 2019

  Rosa Fonoll (UC11), Ester Soler (ERC-AM) i Narcís Pineda (CeCP-ECG) van signar el 21 de juny a la tarda el pacte de govern per al mandat 2019-2023 a l’Ajuntament de Cubelles. La recentment reescollida Alcaldessa, Rosa Fonoll, ha presentat un acord que “inicialment, estarà format per UC11, ERC i CeCP", però que no tanca la porta a incorporar més membres.

 • Ambulància Cubelles

  Torna el servei d’ambulància de reforç per l'estiu

  19 de juny de 2019

  El proper diumenge 23 de juny entrarà en funcionament el servei de reforç d’ambulància 24h. que cada estiu s’ubica a Cubelles i dóna servei, prioritàriament, a la nostra vila i Cunit. El vehicle i els seus efectius tindran la base a una casa annexa a Can Travé, al carrer de Sant Antoni, fins el 23 de setembre.

 • Foto grup consistori 2019-2023

  Constituït el nou Consistori per al mandat 2019-2023

  17 de juny de 2019


   
  Rosa Fonoll (Unitat Cubellenca) ha estat reelegida Alcaldessa de Cubelles per la legislatura 2019-2023. La seva candidatura ha rebut el suport dels nou vots corresponents al seu grup municipal, a més dels dos regidors d'ERC i el regidor de Cubelles En Comú Podem. En la investidura la CUP ha optat per l'abstenció, mentre que el PSC, Junts x Cubelles i Ciutadans han votat les seves pròpies candidatures.

 • Bustia sindic 5

  L’equip del Síndic atén 15 persones en la visita a Cubelles

  6 de juny de 2019

  L’equip del Síndic de Greuges ha rebut un total de quinze visites en el seu desplaçament a Cubelles del 5 de juny. Les persones han estat ateses a l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) i han presentat catorze queixes i han fet dues consultes. Les problemàtiques plantejades han estat, entre d’altres, temes relacionats amb urbanisme, medi ambient, multes de trànsit, educació, molèsties per soroll, etc. Onze de les catorze queixes presentades anaven dirigides a l'Ajuntament...

 • Platja Llarga 21-6-16

  El servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges, en licitació

  6 de juny de 2019

  Les empreses interessades en prestar el servei de vigilància, salvament i socorrisme a les platges de Cubelles durant l’estiu d’enguany ja poden presentar les seves ofertes a la licitació d’aquest contracte. L’import estimat és de 115.335 euros i caldrà exercir les tasques derivades dels plecs de prescripcions tècniques i administratives en el període comprés entre l’1 de juliol i el 31 d’agost del 2019.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023