INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Sala de plens buida

  Oberta fins al 2 de maig la consulta pública per la redacció del codi ètic i de bon govern

  22 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles ha obert la preceptiva consulta pública prèvia a l'elaboració del codi ètic i de bon govern de Cubelles, d’acord amb l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Les persones interessades en participar de la redacció d’aquest reglament poden fer aportacions a través del formulari web fins al 2 de maig.

 • Prefectura Policia Local

  Alerta per estafes telefòniques a gent gran de Cubelles

  22 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles alerta d’una possible estafa que estaria adreçant-se a persones d’edat avançada del municipi a través del telèfon. Segons ha traslladat un veí al consistori, una empresa ofereix telefònicament els serveis de neteja i control de plagues a domicili en nom de l’Ajuntament. Aquesta pràctica, que fa servir el pretext de mesures sanitàries per prevenir la COVID-19, no té cap autorització municipal ni ha estat contractada ni avalada per cap regidoria.

 • Passeig marítim de la Mota

  Tractament contra el morrut de les palmeres, la nit del 30 d'abril

  22 d'abril de 2021

  La nit i matinada del divendres 30 d'abril l’empresa Fitonatur durà a terme el tractament fitosanitari contra el morrut de les palmeres al passeig de la Mar Mediterrània. L’actuació començarà a les 23h. i s’allargarà fins a les 5h. i es realitzarà aplicant l’insecticida a través de la tècnica denominada inundació de valona als 75 exemplars de palmera canària d'aquest vial.

 • Imatge aèria cedida per l'empresa DetectA

  Cubelles lidera la detecció de superfícies d’amiant amb intel·ligència artificial d’última generació

  21 d'abril de 2021

  La regidoria de Medi ambient ha endegat un projecte pioner a Catalunya de detecció de superfícies de fibrociment al municipi com a primer pas per alliberar-lo completament d’amiant, un material cancerigen i altament nociu per a la salut, i d’ús prohibit des de 2008. Durant els propers dotze mesos, l’empresa DetectA, integrada, entre d’altres, pel cubellenc Carles Scotto, elaborarà un mapa interactiu de cobertes de fibrociment mitjançant el principi de machine learning, és a dir, un...

 • Imatge aèria de Cubelles

  Cubelles s'adhereix al programa Reallotgem.Cat de foment al lloguer per a persones en situació d’emergència social

  19 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat la seva incorporació del programa Reallotgem.Cat, impulsat per la Generalitat mitjançant l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i centrat en el foment al lloguer social. La iniciativa pretén atraure habitatges privats per posar-los a disposició de les meses d’emergència, incrementar la seva dotació i facilitar l’allotjament de persones en situació d’urgència econòmica i social.

 • Aigua potable

  Oberta la consulta pública prèvia del reglament del cicle integral de l’aigua

  16 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles, a través dels Serveis Tècnics, ha obert la preceptiva consulta pública prèvia per a la redacció del reglament del servei d'aigua i clavegueram del municipi de Cubelles, d’acord amb l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Les persones interessades en participar de la redacció d’aquest reglament poden fer aportacions a través del formulari web fins el 25 d’abril.

 • Cubermut

  Oberta la inscripció per a la nova guia de restauració i hostaleria de Cubelles

  16 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles editarà per primer cop una Guia de Restauració i Hostaleria del municipi. La inscripció per als autònoms i empreses municipals serà totalment gratuïta. La seva periodicitat serà bianual i té prevista la seva sortida al carrer a partir del mes de juny, amb una tirada física inicial de 2.000 exemplars. Paral·lelament, existirà una versió en suport digital, que es difondrà a través del web i les xarxes socials municipals. La revista pretén ser una eina moderna...

 • Vehicles elèctrics SMO (10).jpeg

  L’Ajuntament segueix amb el procés de renovació del parc mòbil amb vehicles electrificats

  16 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles segueix amb la seva aposta per la reducció d’emissió de CO2, en consonància amb el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), i està procedint a l’electrificació del parc mòbil. Sota aquest pla s’ha desenvolupat la campanya de civisme i sostenibilitat Ens movem per tot un món, que deixa palesa l’aposta del consistori cubellenc pel medi ambient. En aquesta línia, el Servei Municipal d’Obres (SMO) acaba de substituir vehicles de combustibles...

 • tapa claveguera

  Es posa en marxa un nou sistema de control de rosegadors al clavegueram municipal

  16 d'abril de 2021

  La regidoria de Salut impulsa un nou sistema de control de plagues de rosegadors al clavegueram municipal. Es tracta d'un dispositiu digital i mòbil que actua les 24h. del dia mitjançant sensors intel·ligents que identifiquen els exemplars que circulen per les canonades del sistema municipal d'aigües residuals. Es tracta d'una trampa automàtica, sense cap risc per a les persones i respectuosa amb el medi ambient, que s'activa quan els sensors detecten la presència de rosegadors ja sigui per...

 • Instal·lacions de la Policia Local de Cubelles

  Nova jornada de tramitació del DNI a la comissaria de la Policia local, el 18 de maig

  9 d'abril de 2021

  Un equip del Cos Nacional de Policia es traslladarà a la comissaria de la Policia local de Cubelles per fer els tràmits relacionats amb el DNI el proper 18 de maig. Les peticions estan limitades a 35 persones que hauran de fer la sol·licitud prèvia trucant directament a la prefectura del cos municipal (93 895 01 32). A partir de les 9:15 h. del 18 de maig es prendran les dades als sol·licitants i l'entrega de documents es farà el dia 21 de maig.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023