Visita als espais de la Guerra Civil a Cubelles

Participa a les Jornades Europees de Patrimoni 

Visita els espais de la Guerra Civil de Cubelles: el fortí de la Mota de Sant Pere i el búnquer de defensa de la costa, de la mà del doctor Adrià Cabezas, especialista en fortificacons de defensa de la costa catalana durant la Guerra Civil.

 

Punt de trobada: Passeig Marítim de la Mota de St. Pere ( al costat dret de l'espai natural, davant del búnquer)

Hora: A les 11.00 h.

Durada: 1hora 30 minuts aprox.

Places limitades. Activitat gratuïta. 

 

Inscripció a la visita de diumenge, 10 d'octubre, a les 11hores. En aquesta activitat es registraran imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal.

 

Nota important les inscripcions són individuals, s'ha d'omplir el formulari per cada visitant. Són places limitades, si quedeu fora de la inscripció envieu un correu electrònic a: charlierivel@cubelles.cat , per si hi ha alguna anul·lació d'última hora.

 

Places limitades cal inscripció prèvia a: www.cubelles.cat - per més informació per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat


  • * Camps obligatoris

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’AJUNTAMENT DE CUBELLES. Aquestes dades seran utilitzades per enviar-li informació sobre les notícies de l’Ajuntament de Cubelles. Per a la seva tranquil·litat, l’AJUNTAMENT DE CUBELLES ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En cas que vostè vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça cubelles@cubelles.cat. Si desitja donar-se de baixa del servei Butlletí de notícies de l’Ajuntament feu clic aquí.


Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023