Formulari- Tió nascuts 2020

Si tens un fill o filla nascut durant l'any 2020 i està empadronat a Cubelles omple el següent formulari i serà obsequiat/da amb un mini tió de Nadal que caldrà recollir a l'Oficina de Turisme. Les unitats són limitades i s'entregaran per rigorós ordre d'inscripció.

3


  • * Camps obligatoris

Autoritzo a l’Ajuntament de Cubelles a fer les comprovacions necessàries al padró d’habitants, així com les condicions establertes per la regidoria de Turisme, Comerç i Fires per participar d’aquesta promoció.


Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’AJUNTAMENT DE CUBELLES. Aquestes dades seran utilitzades per enviar-li informació sobre les notícies de l’Ajuntament de Cubelles. Per a la seva tranquil·litat, l’AJUNTAMENT DE CUBELLES ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En cas que vostè vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça cubelles@cubelles.cat. Si desitja donar-se de baixa del servei Butlletí de notícies de l’Ajuntament feu clic aquí.


  • tió 2020
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023