#coronavirusCubelles - Establiments 1a necessitat

Aquest és el llistat dels establiments de Cubelles de productes considerats de primera necessitat en l'estat d'alarma decretat pel govern de l'Estat (RD 465/2020 que modifica el RD 463/2020) i que ofereixen el servei de comandes telefòniques o telemàtiques i el servei de repartiment a domicili.

 

L'objectiu d'aquesta informació és donar les eines a la ciutadania per tal que eviti al màxim la presència a la via pública, podent rebre les seves compres sense sortir del domicili o, com a mínim, podent fer les comandes des de casa i limitar el desplaçament a recollir-les directament als establiments.

Aquesta informació està coordinada per la regidoria de Turisme, comerç i fires i pot ser actualitzada, si fos necessari.

 

Si és propietari d'un establiment que compleix els requisits i no està inclòs pot contactar per correu-e a l'adreça deconomica@cubelles.cat i dir quin és el seu establiment, el telèfon de contacte i quins serveis ofereix (telecomanda i/o repartiment a domicili).

 

També pot consultar el directori complet de les empreses i serveis de Cubelles, on trobarà les dades de contacte per si té qualsevol qüestió particular.

 

Gràcies per la col·laboració

#joemquedoacasa

Establiments A4-1

Establiments A4-2

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023