El departament de Salut ofereix informació sobre com contactar amb el CAP i altres serveis sanitaris

5 de novembre de 2020


Es pot demanar l’alta de forma telemàtica a l’aplicació 'La meva Salut'El departament de Salut ha informat dels canals per contactar amb el Centre d’Atenció Primària de Cubelles i altres serveis sanitaris, especialment en aquesta segona onada de mesures preventives per aturar l’expansió de la COVID-19.

CAP Cubelles

De dilluns a divendres (8 a 20h.) es pot contactar a través d’internet, al web de programació de visites ics.gencat.cat o enviant una eConsulta al teu professional sanitari de referència a través de La Meva Salut. Aquestes són eines àgils i pràctiques i, en el cas de La Meva Salut, ara l’alta a aquesta aplicació es pot demanar accedint a lamevasalut.gencat.cat/alta. En ambdós casos, una professional del CAP es posarà en contacte amb els interessats.

 

En el mateix horari es pot contactar també per telèfon trucant a la central de trucades (93 326 89 01) o al mateix CAP (93 895 79 06).

 

Des del CAP Cubelles es recomana que en cas d’haver d’anar a una visita cal anar a l’hora, no abans, i anar-hi sol, respectant la distància de seguretat, portant mascareta i rentant-se les mans a l’entrada del centre.

Servei d’atenció a la salut sexual i reproductiva

Per accedir a aquest servei en relació a consultes de l’embaràs, puerperi, anticoncepció, problemes ginecològics interrupció voluntària de l’embaràs o violència masclista cal demanar cita a través del web de programació de visites ics.gencat.cat, identificar-se amb el codi d’identificació personal (CIP) de la targeta sanitària, accedir al servei, explicar el motiu de la consulta i confirmar un telèfon de contacte.

 

També hi ha l’opció de demanar que us contactin per telèfon i si sou joves, menors de 24 anys, t’ajuden de manera confidencial i gratuïta en dubtes sobre sexualitat, anticoncepció...

Per tramitar la baixa laboral

Cal adreçar-se a l’aplicació La Meva Salut i obrir una eConsulta amb el vostre professional sanitari d’atenció primària, que et tramitarà i publicarà l’informe de baixa laboral a l’espai Informes i resultats de l’aplicació.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023