Cubelles passa a la fase 2 del desconfinament

31 de maig de 2020


La novetat principal és la reobertura de les platges seguint les mesures de seguretat establertesA partir d'aquest dilluns, 1 de juny, Cubelles passarà a la fase 2 del desconfinament progressiu provocat per la crisi de la COVID-19. Cunit i les comarques del Garraf i l'Alt Penedès passen de fase a més d'integrar-se en una única regió sanitària juntament amb les regions metropolitana sud, metropolitana nord i Barcelona ciutat. Amb tot, la mobilitat segueix quedant limitada als territoris en fase 2, malgrat la unificació en una única regió sanitària.


La principal novetat és la reobertura de les platges per a usos lúdics com el bany o prendre el sol i per a usos esportius. Caldrà mantenir unes normes de seguretat i sanitàries que garanteixin l'ús i gaudi d'aquest espai sense risc, principalment el manteniment de la distància social entre usuaris de 2 metres, excepte aquelles persones que convisquin juntes. La distància entre usuaris també cal mantenir-la dins l'aigua i a les tovalloles, com s'indicarà en els cartells informatius ubicats a les entrades de les platges de Cubelles.

La fase 2 també permet ampliar els grups socials a 15 persones, l'ús del 40% de l'espai interiors de bars i restaurants (que se suma al 50% de l'aforament de les terrasses), l'obertura de comerços al 40% de capacitat però sense limitacions per superfície i la supressió de les franges horàries per fer esport, passejar o acompanyar menors de 13 anys, excepte de 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores, que es mantenen en exclusiva per als majors de 70 anys.

 

Consulta tots els usos permesos i les noves mesures de seguretat de la fase 2 fent clic aquí.


  • SICTED platja La Mota
  • Platges obertes FASE 2

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023