2023 Carnaval

TEMES: Cultura, Festes i tradicions

DIJOUS, 16 DE FEBRER

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, lectura del sermó de S.M. Carnestoltes i les seves concubines.

 

DISSABTE, 18 DE FEBRER

A les 18.30 h., inici de la cercavila del Carnaval per la rambla de Pau Casals, passeig de Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. de Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig de Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

A les 23.00 h., a la carpa de la plaça del Mercat, Ball de Carnaval amb l'actuació dels Big Mouthers i a continuació amb el  grup de versions La Prole Band

En aquest acte hi haurà instal·lat el Punt Lila a l'entrada del Ball (671 04 07 81).

 

DIUMENGE, 19 DE FEBRER

A partir de les 11.00 h., sortida de les comparses infantils des de la pl. de la Fita fins a arribar a les 13.00 h. a la pl. de la Vila per fer la batalla de caramels amb la Xaranga Llenya al bombo, Xaranga Salsa Rosa i Xaranga’n Roll.

 

DILLUNS, 20 DE FEBRER

A les 16.00 h., a la pl. de la Sardana, concentració del carnaval infantil. A les 16.30 h. inici de la Rua Infantil pels carrers de Gallifa, pl. de la Renaixença, c. de Sumella, pl. de la Creu, C. de Sant Antoni, pl. de Jaume Marsé, pg. de Vilanova, c. de Piular i c. Nou fins a la plaça del Mercat acompanyats de la xaranga Bandsonats.

A continuació, a la carpa de la pl. del Mercat, festa de disfresses amb l’animació infantil Cromàtics amb RIKUS.

 

DIMECRES, 22 DE FEBRER

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, concentració per l’Enterrament de S.M. Carnestoltes. Recorregut: sortida de la plaça de la Vila, pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Sant Antoni, pg. de Vilanova, c. de Gallifa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat on hi haurà la incineració de S.M. Carnestoltes per part dels diables de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. A continuació sardinada popular.


  • Mes de celebració: Febrer

  • Cartell Carnaval 2023
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023