PMBikes

Logo PM Bikes

Què és PMBikes?

PMBikes és un sistema de bicicletes elèctriques de lloguer impulsat pels Ajuntaments de Cubelles i Cunit. La seva finalitat és doble, per una banda, constituir-se com un nou recurs turístic del Penedès Marítim i, de l’altra, dur a terme una prova pilot per a una futura implementació d’un sistema de mobilitat sostenible i ecològic.

 

En aquesta primera fase, cada Ajuntament disposa de cinc unitats que es gestionen de forma independent no intercanviable per cada oficina de Turisme, amb les mateixes condicions econòmiques i règim de funcionament.

Quin model de bicicletes són les PMBikes?

El model de bicicleta elèctrica escollit per les PMBikes és el Basy 315 de Wayscral, que permet una autonomia de bateria elèctrica propera a les cinc hores d’ús continuat. Aquest model facilita que el usuaris poc habituats a l’ús de la bicicleta puguin accedir amb poca dificultat i gaudir dels recorreguts, tant per la part que toca a la platges com pels nuclis urbans de tots dos municipis.

On puc fer servir les PMBikes?

Les PMBikes es poden fer servir a tot el Penedès Marítim (Cubelles i Cunit). També poden circular pels municipis de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges i Calafell.

Quant costa llogar les PMBikes?

El cost del lloguer de les PMBikes és de 4 euros per cada fracció de dues hores o 10 euros per dia. Cal abonar un dipòsit mitjançant targeta de crèdit en concepte de fiança per la bicicleta.

On es lloguen i on es retornen les PMBikes?

El servei municipal de lloguer de bicicletes se centralitzarà a les Oficines Municipals de Turisme de Cubelles i Cunit i els usuaris les hauran de retornar al mateix punt on les hagin agafat, sigui el lloguer per hores o dies.

 

OFICINA DE TURISME DE CUBELLES                        OFICINA DE TURISME DE CUNIT

Plaça del Castell, núm. 1                                         Carrer Francesc Macià, núm. 3

08880 CUBELLES (Barcelona)                                  43881 CUNIT (Tarragona)

Telèfon938 95 25 00                                             Telèfon: 977 67 47 77 

turisme@cubelles.cat                                               turisme@cunit.cat

De dilluns a dissabte de 10.00 h. a 14.00 h.               De dilluns a diumenge de 10.00 h. a 14.00 h 

Què fer si tinc un problema amb les PMBikes?

Trucar de dilluns a diumenge en horaris d’oficina a les Oficines Municipal de Turisme.

Fora d’aquest horari, trucar a les Policies Locals (Cubelles Tel. 938 95 01 32 / Cunit Tel. 977 67 50 48), on els serveis de grua municipal, si cal, actuaran.

  • PM Bikes

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023