Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel


 

 

vine a descobrir l'Exposició Permament del Pallasso Charlie Rivel  a cubelles

 

Exposicio permanent charlie rivel

Vine a descobrir la col·lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic. Entre altre material, a l’exposició es pot veure una part del vestuari del pallasso cubellenc, premis, imatges d’actuacions i altres documents. Des del 16 de març del 2006, l’exposició està instal·lada en una sala del Castell de Cubelles i es pot visitar a títol individual o bé en grups. Es disposa d’imatges d’actuacions i la biografia en set llengües (català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i rus). 

 

Per a grups nombrosos, us proposem visitar l’exposició i passejar pel nucli antic de Cubelles. Per a escoles o casals d'estiu, us proposem visitar l’exposició i realitzar el taller d’en Charlie Rivel. Per a grups, visita concertada, posant-se en contacte amb l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. 

 

Durant l’any hi ha disponibles altres activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i Paulina Schumann. Informa’t, al bloc de l'exposició http://charlierivel.cubelles.cat o la web de l'Ajuntament: www.cubelles.cat .  Vine a Cubelles i visita l'exposició d'en Charlie Rivel, i posa’t a la pell dels artistes de circ. 

 

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

Plaça del castell, 1. Cubelles

Tels. 938952500 – 938950300 Ext.516

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14h. Festius, tancat.

Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat

Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat 

INFORMACIÓ I PREUS - Información y Precios - Information and Prices: charlierivel@cubelles.cat

 

VISITES GUIADES

Per a grups nombrosos, visita a l’exposició i realitza la passejada pel nucli antic de Cubelles. Per a escoles o casals d'estiu, visita a l’exposició i realitza el taller d'en Charlie Rivel. Informació i reserves a: charlierivel@cubelles.cat 

Horari visita guiada (tot l’any): de dilluns a dissabte: 10h a 13h. (amb reserva prèvia)

 

 

Charlie rivel 4

Recordeu que l'Exposició també participa amb diverses festes a Cubelles realitzant visites guiades o jornades de portes obertes. Més informació a l'espai de l'agenda: http://www.cubelles.cat/actualitat/noticies/agenda.htm 

 

ACTIVITATS PREVISTES EN EL CALENDARI 2020

- Per la Xatonada Popular de Cubelles (diumenge, 1 de març), vine a descobrir l'Exposició dedicada a Charlie Rivel i Paulina Schumann oferim una jornada de portes obertes de 11h a 14h amb activitats i tallers per fer amb família.

 

- Per la Setmana Cultural de Cubelles (diumenge, 26 d'abril), participa d'un mati ple d'activitats (Puntaires, balls blancs, concurs de pintura ràpida, entre d'altres),  i com no, et convidem a descobrir el patrimoni cubellenc participant a la jornada de portes obertes prevista de 10h a 14h a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

 

- Per celebració del Dia Internacional dels Museus (18 de maig) l’exposició oferirà activitats i tallers dedicades a Charlie Rivel i el patrimoni cubellenc. Pel maig vine i participa de les activitats del #DIM2020! No us ho perdeu, veniu a la Jornada d’activitats per a celebrar el #DIM2020 el divendres 22 i dissabte 23 de maig!! De 10 a 13h hi hauran portes obertes i activitats diverses a l’exposició d’en Charlie Rivel  i la seva filla Paulina.  

 

Gegants

ACTIVITATS D’ESTIU 2020

 

A l’estiu vine a descobrir l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. Junts descobrirem el maquillatge, els peculiars vestuaris i el cèlebre udol del popular pallasso cubellenc. Vine, aprèn i gaudeix dels jocs i tallers d’en Charlie Rivel. Enguany, vine i participa de les activitats i tallers per conèixer les festes majors d’estiu a Cubelles. Cal reserva prèvia.

 

Edats: adreçat a infants, joves, esplais i famílies.

Dates:  Del 30 de juny al 24 de juliol de 2020.
               
Horari: de dimarts a divendres, de 10h a 13h
Lloc: Pl. del Castell, 1. Cubelles. 
Preu: 1,50 € Entrada general (consultar descomptes per edats).

 

Per a més informació al bloc: http://charlierivel.cubelles.cat 
o la web: www.cubelles.cat

Inscripcions, fins a exhaurir les places a charlierivel@cubelles.cat 
o per telèfon 93 895 25 00, de dimarts a divendres de 10 a 14h.

 


 • Ubicació
 • Adreça: Pl. Castell, 1
 • Codi Postal: 08880
 • Població: Cubelles
 • Telèfon: 93 895 25 00
 • Web: http://charlierivel.cubelles.cat
 • Email: charlierivel@cubelles.cat
 • Horari: De dimarts a dissabte, de 10h a 13h. Festius-tancat

  De martes a sábado, de 10h a 13h. Festivos-cerrado

  Tuesday to Saturday (mornings 10 to 13h). Public holidays-closed

  Festius - Festivos - Public holidays: 01/01, 10/04, 01/05, 24/06, 30/07 15/08, 16/08, 11/09, 08/12, 24/12, 25/12, 26/12 & 31/12.
Centra els elements al mapa

 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023