El PSC insta a UC-ERC-ICV a aprovar el pressupost i el nou Pla General per preveure nous equipaments fins el 2040

20 de juliol de 2016


El PSC considera satisfactori que el Govern certifiqui la bona salut econòmica de l’Ajuntament amb un romanent total per inversions disponible de més de 4 milions d’euros

 

El grup municipal de PSC ha instat el govern local de Cubelles a iniciar amb urgència els treballs per aprovar el pressupost municipal després del fracàs de les darreres negociacions que someten l’Ajuntament al darrer pressupost aprovat el 2014 i que han aturat l’acció municipal.

 

En el decurs del darrer Ple, el PSC ha ofert al govern d’UC-ERC-ICV treballar per sortir de la minoria que ha aturat l’Ajuntament i fer immediatament una proposta de pressupost municipal que contempli cinc eixos clau: millora de la via pública i el patrimoni, revisió i rebaixa del cost dels grans serveis d’aigua i enllumenat, nous equipaments com la biblioteca, remodelació del passeig Marítim el passeig Vilanova i tancament de les quotes urbanístiques de Corral d’en Cona i Mas Trader II.

 

El PSC ha proposat també en el darrer Ple obrir un procés de llum i taquígrafs per reprendre el procés d’aprovació d’un nou Pla General com l’iniciat el 2009 amb un programa de participació ciutadana que va implicar la participació d’unes 400 persones.

 

Al Ple el grup municipal socialista es va felicitar perquè finalment el govern els donés la raó i fes pública la liquidació dels comptes municipals del 2015 que mostren un romanent de gairebé 4’5 milions d’euros disponible per inversions, fet que desmenteix la tesi del govern de la mala salut econòmica de l’Ajuntament. Basant-se en aquesta dada, el PSC -com manté des del principi de la legislatura ara aturada- proposa un programa d’inversions a cinc anys per dotar Cubelles dels equipaments i serveis que necessita en via pública, equipaments i rebaixa de costos municipals.

 

Durant el Ple, el PSC va instar també el govern municipal a donar prioritat a la modificació de crèdit aprovada de 500.000 euros i treballar ràpidament per iniciar les obres de rehabilitació dels safareig municipals, les millores a la via pública i la redacció del projecte urbanística del passeig Marítim.

 

Finalment, el PSC insta el govern a emprendre els treball pel pressupost i el Pla General al llarg d’aquesta mateixa setmana davant la situació d’aturada i col·lapse de l’Ajuntament que ha paralitzat severament l’acció municipal per la manca d’iniciativa d’UC-ERC- per a la ciutadania. ICV i ha deixat sense inversions necessàries alguns serveis prioritaris


Grup municipal

  • PSC-PM
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023