Cubelles, un bé comú que podem millorar

1 d'abril de 2019


El passat mes de març els inscrits a Catalunya en Comú a Cubelles, vàrem decidir per unanimitat dels assistents  formar els Comuns a Cubelles i presentar-nos a les properes eleccions municipals. Vàrem crear un grup motor i celebrar unes primàries en les quals va ser escollit per unanimitat Narcís Pineda com a cap de llista.

  Amb l’objectiu   d’unir les esquerres progressistes, feministes i ecologistes per fer més força de cara a aturar la dreta es crea la confluència que agrupa les formacions de Catalunya en Comú Cubelles i Podem Cubelles, sota el nom de Cubelles en Comú-Podem  essent els seus caps de llista Narcís Pineda i Verónica Masdeu els números ú i dos de la candidatura..

Sabem que són temps polítics complicats i sabem també que la societat està dividida en opinions contràries i a favor de l’autodeterminació de Catalunya, és per això que pensem que Cubelles en Comú Podem, a banda de ser un partit municipalista, també pot encabir les diverses opcions polítiques donat que les nostres nacionals lluiten perquè Catalunya tingui un referèndum legal on tothom democràticament pugui defensar la seva opinió.

Pel que fa el nostre poble, Cubelles en Comú Podem ha començat a treballar en un programa marc, on s’hi puguin veure reflectits els ciutadans i ciutadanes de Cubelles en el seu dia a dia. Els nostres eixos de treball es centraran principalment en:

Una gestió dels recursos municipals basada en els principis del bé comú de l'eficàcia, eficiència i responsabilitat, optimitzant els recursos humans, econòmics i materials.

Dur a terme unes polítiques econòmiques i socials dirigides a lluitar contra les desigualtats i l'exclusió social.

Defensa de la universalitat dels serveis públics i serveis socials amb la màxima d'igualtat d'oportunitats al municipi.

Promoció d'unes polítiques urbanístiques transparents amb l'objectiu que la ciutadania de Cubelles exerceixi els seus drets a la ciutat com són l'accés a un habitatge, a l'oci, a l'activitat econòmica, al transport, a les zones verdes, i al descans.

Defensa de la democràcia participativa i dels drets socials, cívics, econòmics i civils de totes veïnes i veïns de la ciutat.

D’igual manera pensem que la participació ciutadana ha de ser un instrument REAL posat a disposició de la ciutadania i volem fer-vos partícips del nostre programa a través de les moltes opcions que us farem arribar tant de manera digital  com de manera física (anunciarem lloc i data en xarxes). Igualment estem a la vostra disposició cada divendres de 19 a 21 hores al nostre local situat al carrer Joan Pere Roig nº23. El nostre correu de contacte es cubellesencomupodem@gmail.com.


Grup municipal

  • Logo ICV
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023