Compromesos amb Cubelles

1 d'abril de 2019


La ciutadania ens va donar el compromís de formar part del govern en aquests quatre anys. Una legislatura en la que hem aconseguit moltes fites, tot això format per la vocació de govern donant, des d’Esquerra l’estabilitat per arribar a tots els objectius proposats.

Hem aconseguit engegar projectes tan importants pel municipi com el projecte de la construcció del nou edifici de  l’Institut Les Vinyes, el camí fins ara recorregut no ha estat fàcil però ara sembla és més a prop de realitzar-se. Amb els pressupostos participatius hem aconseguit que la població pugui  decidir i destinar  on va una petita part del pressupost municipal.

Tanmateix amb la participació d’Esquerra Republicana  el govern s’han estabilitzat les finances del municipi tot i la davallada dels ingressos soferts pel tancament de la central tèrmica, mantenint-se el nivell de despesa per habitant amb atenció especial en totes aquelles partides de contingut social.

En un futur no gaire llunyà podrem tenir la tan desitjada  biblioteca, la reforma del castell i seguir amb la rehabilitació de Can Travé. És el nostre patrimoni com  a poble que hem de conservar, cuidar i gaudir, tot això amb l’ajut de la Diputació.

Ens queden projectes per continuar com la desembocadura del  riu Foix, amb especial atenció a la conservació del medi natural, fent un entorn més sostenible.

En aquesta legislatura hem donat suport en totes aquelles propostes, mocions que tenen com a objectiu la defensa dels drets i de la llibertat d’expressió de tots els ciutadans.

La primavera ha arribat i amb ella la setmana santa, fira medieval i una setmana cultural que tot i el rerefons polític, hem de gaudir. La cultura és la base de l’enteniment, sense ella la civilització moriria.

Finalment, desitjar a tots els cubellencs i cubellenques,  els que hi viuen tot l’any com els que estiuegen o venen de cap de setmana que passin unes bones festes de setmana santa, que gaudim tots plegats d’una fira medieval del tot consolidada que s’ha fet més gran any rere any. Agraïts d’haver format part d’aquest govern i amb la vista amb el futur per continuar fent de la  nostra vila el lloc on tots ens sentim identificats.


Grup municipal

  • Logo Cubelles sí es pot
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023