EL VICI DE L’AMBICIÓ DE PODER

1 d'abril de 2019


Les 2 darreres mocions que han presentat els 2 regidors del Grup Polític Municipal (GPM) “Sí Es Pot” , Sarah Di Stefano i Albert Tribó, als 2 darrers plens municipals (Moció per la GRATUÏTAT DELS PEATGES de la C-32 al tram Sitges-El Vendrell i per l’equiparació de Cubelles amb la zona ferroviària de la resta del Garraf + Moció per la PUBLICACIÓ DELS JUSTIFICANTS ACREDITATIUS DEL DESTÍ DONAT PELS GPM A LES DOTACIONS ECONÒMIQUES REBUDES, han estat aprovades per unanimitat.

 

D’altra banda, la confluència d'ICV i “Podem Cubelles” (anomenada “Cubelles en Comú Podem”) té com a cap de llista a NARCÍS PINEDA i OLIVA, regidor d'ICV des de fa + de 12 ANYS i qui juntament, amb el seu cosí, el regidor, JOSEP MARIA HUGUÉ i OLIVA, VAN GOVERNAR AMB EL PP la darrera legislatura.

 

El seu pare i tiet respectivament, LLUÍS PINEDA, va presentar denúncia pel tancament de la “Protectora d’Animals i Plantes del Garraf”, amb + de 60 gats i gossos, fundada fa 31 ANYS, i que volen tancar, ara que acaben de requalificar, com a sòl edificable, els terrenys per la construcció de l’Institut “Les Vinyes”.

 

Tots 3 consten a una recent denuncia de la “Protectora d’Animals i Plantes del Garraf” a la Fiscalia, per presumptes delictes de corrupció urbanística i/o prevaricació.

 

Tanmateix, els 2 regidors repeteixen candidatura a les eleccions vinents, tot i tenir  importants interessos urbanístics familiars a la vora de l’Institut, que els inhabiliten per votar l’aprovació del nou Pla General d’Ordenació Urbanística Municipal (PGOU) donat que el vigent PGOU data del 1993 i es desfasat.

 

La número 2 de “Cubelles en Comú Podem” VERÒNICA MASDEU, exigia als mitjans de comunicació que el número 1 fos una dona però, incomprensiblement, accepta un home, NARCÍS PINEDA, com a número 1, tot i aquests antecedents (utilització del feminisme?).

 

Fa unes setmanes va ser escollida candidata de “Podem Cubelles” a una assemblea formada per només 6 PERSONES (INCLOSOS ELS 3 CANDIDATS I SENSE ELECCIONS PRIMÀRIES) segons consta a la web de “Podemos”: (https://bit.ly/2I1bFw9).

 

“La ambición de poder es una mala hierba que sólo crece en el solar abandonado de una mente vacía”.- Ayn Rand.

 


Grup municipal

  • Logo Cubelles sí es pot
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023