L'efecte "placebo"…

1 d'abril de 2019


Està 100% demostrat, el malalt pren una pastilla i es nota millora encara que no hi hagi cap medicament a dins.

És el que porta fent el Govern d'Unitat Cubellenca11Reagrupament – ICV – ERC i CiU, al llarg d'aquests 4 anys amb els veïns i veïnes, "placebo al 100%, però de fets, cap ni un".

 

Diuen que prenen nota dels suggeriments, queixes, necessitats, etc. però el nivell d'acompliment, sols cal mirar a dreta i esquerra, davant i darrere, a dalt i a baix, per veure que a l’hora de la veritat res de res..!


Sobta que hi hagi tant de temps disponible, per a organitzar "posades en escena" per fer-se fotografies, però que no s’hagi trobat temps per rendir comptes de l'acció de Govern en tots aquests 4 anys, o fins i tot per explicar el grau assolit d'inversions que van prometre, als seus pressupostos.

En aquest mandat, no hi ha hagut audiències públiques, més enllà de la sessió obligada, de pressupostos

No recordem cap procés participatiu sobre cap tema d'inversió.

 

Especialment preocupant i significatiu, és que els plens de l'Ajuntament estiguin pràcticament buits de públic, i sovint de contingut.

Any rere any i des del 2016, seguim reclamant fer efectiva la moció aprovada que va fer CUBELLENCS perquè els veïns poguessin preguntar al polític al final de cada Ple, seguim sense poder donar-los veu!

 

Déu ser que tenen por a sentir-se qüestionats, perquè no tenen respostes per a tanta inoperància.

 

Fins i tot vam veure perplexes, com a la moció per adherir-nos com Ajuntament al pacte per la mobilitat del Penedès Marítim, aquests mateixos partits del Govern, se sumaven a les indicacions d'altres pobles que no pateixen el greuge del doble peatge com nosaltres, i no van voler votar a favor de l'esmena que CUBELLENCS va portar, per demanar la gratuïtat d'aquest peatge de Cubelles, i van votar NO.

Arribats en aquest punt, tenim clar que aquests partits, no han treballat al servei del nostre poble.

Amb superàvit per manca d’inversió, CUBELLENCS seguim denunciant la pujada d'impostos que no ha revertit en res als veïns, ans el contrari.

 

Govern ens ha apujat impostos i en compensació a aquest esforç:

 

 

Han tancat una llar d'infants, seguim sense transport els cap de setmanes (incloses les urbanitzacions, duplicant als veïns la dificultat a poder desplaçar-se) continuem en carrers a fosques, malmesos i sense accessibilitat, i amb un servei de brossa que compta amb contenidors més propis de país tercermundista que no pas d'un poble costaner d'un hipotètic "primer mon",

 

Continuaríem amb un llarg etc. de mancances, que amb 400 paraules d'espai que tenim els grups polítics, ens en falta per enumerar-les totes…

CUBELLENCS, farem possible una nova gestió participativa i transparent, creiem urgent compensar les mancances de les urbanitzacions també, i alliberar recursos en favor de les persones.

Estimar i cuidar del nostre poble, sense perdre ja més temps, a partir del 26 de maig… #FemhoBeFemhoJunts !


Grup municipal

  • Logo Cubellencs-FIC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023