L'Ajuntament s'adhereix a la concentració de rebuig contra l'agressió a una menor a Manresa

8 de juliol de 2019


Dilluns 8 de juliol a les 18h., seguint la convocatòria de la Federació de Municipis de Catalunya

L'Ajuntament de Cubelles s'ha adherit a la concentració convocada entre d'altres per la Federació de Municipis de Catalunya contra la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l'octubre de 2016 i que ha estat qualificada per la fiscalia com una agressió sexual. Per aquest motiu, l'Ajuntament s'adhereix a la proposta del moviment feminista d'organitzar concentracions de rebuig i denúncia a les 18 hores del dilluns 8 de juliol davant de tots els ajuntaments.

 

L'Ajuntament de Cubelles vol expressar la més enèrgica condemna d'uns fets absolutament intolerables i deixar constància de la solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.

 

Les violències masclistes són una xacra i un problema social d'extraordinària magnitud contra el qual els poders públics hem d'oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent.

 

Des de la Federació de Municipis de Catalunya ens reafirmem en el compromís permanent en la lluita contra qualsevol forma de violència contra les dones.


Concentració agressio Manresa
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023