Dia Internacional contra el Càncer Infantil

15 de febrer de 2020


El dia 15 febrer es commemora el Dia Internacional contra el Càncer Infantil, malaltia que té consideració de malaltia rara, no es pot prevenir i necessita tractaments específics per als infants.

 

L'Ajuntament de Cubelles se suma a la campanya Xocolatada solidària. Taca't pel càncer infantil, impulsada per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i que compta amb la col·laboració, entre d'altres, del grup de Cubelles Polseres Candela i els Castellers del Foix.

 

El dissabte 15 de febrer hi haurà instal·lada la carpa de Polseres Candela, a la plaça de la Vila, durant el matí de 10 h. a 13 h. amb l'objectiu de visibilitzar, conscienciar i donar a conèixer el projecte i la importància de la investigació en el tractament del càncer infantil.

 

A les 11 h. faran la Xocolatada Solidària que també és per recaptar fons per l’obra social de Sant Joan de Déu.

 

A continuació actuació dels Castellers del Foix amb un taller de castells per a la canalla fins a les 13 h.

 

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona disposa d’un laboratori d’investigació amb un equip de 25 professionals i el 70% del pressupost prové de donacions privades d’entitats i persones solidàries que ho fan possible.

 

Una d’aquestes entitats és l’associació Polseres Candela, que suma un grup fixe de voluntàries candeleres que es reuneixen cada dijous al Centre Violeta per teixir i per ensenyar a totes les persones que vulguin col·laborar en aquesta labor.

 

Podreu gaudir d’un taller de polseres per aprendre a teixir-les i, si us animeu, podreu adheriu-vos-hi al grup de voluntariat de l’obra social de l’hospital Sant Joan de Déu.


Lloc

Plaça de la Vila

  • Codi Postal 08880
  • Població Cubelles

Horari

Dissabte de 10 a 13 h

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023