El Mes del Xató al Penedès Marítim

Del 1 de febrer de 2020 al 29 de febrer de 2020


Banner web Mes del Xató PM 2020

 

EL MES DEL XATÓ AL PENEDÈS MARÍTIM arriba a la cinquena edició. Aquesta campanya de promoció gatronòmica organitzada per les regidories de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles i de Turisme de Cunit es realitzarà entre l'1 al 29 de febrer de 2020 i ve avalada per la bona acceptació de les edicions anteriors d'aquesta aposta gastronòmica conjunta que acumula més de 5.900 menús del Més del Xató venuts i un impacte econòmic directe superior als 90.000€. Enguany s'ha aconseguit el record de restaurants participants: 21. Concretament hi ha 15 de Cubelles i 6 de Cunit, que presenten les ofertes gastronòmiques per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona: el Xató

 

Els diversos restaurants participants a la campanya han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len en general al voltant dels 18€ (entre 14-24€), on el protagonisme indiscutible és el xató.

 

En aquesta cinquena edició tornem a comptar amb la inestimable col·laboració de NODE Garraf - Agència de Desenvolupament i del projecte Xarxa Productes de la Terra, una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat. Per l'altra banda, novament tots els participants a la campanya, per cada menú que degustin, rebran una entrada gratuïta per a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel vàlida durant tot l'any.

 

La campanya distribuirà 2.000 llibrets del Mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participen a la campanya de promoció i els menús que ofereixen. 

 

Com a les dues anteriors edicions, aquesta campanya de promoció de la gastronomia local de Cubelles i Cunit té com a incentiu el sorteig de 21 sopars/dinars per a dues persones entre els seus participants. Per a participar als sorteig, cal anar a un miním de dos restaurants diferents participants a la campanya. Per acreditar aquesta assistència, s’haurà d’omplir una papereta de participació i valoració del Mes del Xató (les caselles amb els segells dels dos restaurants) i es podrà lliurar a les oficines de Turisme de Cubelles o Turisme de Cunit, o bé als restaurants participants.

 

El sorteig dels sopars/dinars es realitzarà durant la primera quinzena del mes de març. Els afortunats els podran gaudir fins al 31 de maig de 2020.

 

Els restaurants Mes del Xató al Penedès Marítim 2020

CUBELLES

 

LA SALSETACarrer Major, 8

EL RACÓ D’EN PINILLACarrer de la Creu, 4

EL PEIXETPasseig Marítim, 18

EL GOURMET DE LA LEÑACarrer de Victor Balaguer, 16

L'ARMENGOLCarrer d'Àngel Guimerà, 6-8 

HOSTAL DEL FOIXAvinguda Catalunya, 14-16

FERMIN'SPasseig de la Marina, 36, local 9.

LA FLAMITAPasseig de la Marina, 15.

LA LLAR D'EN KATXI. Passeig de la Marina, 27.

CAL TALAPasseig de la Marina, 31-32

EL RACÓ D'EN CONA. Carrer Corral d'en Cona, 5 

ROBER'S COSTA ESTEPasseig Marítim, 4

VERMUTERIA ACH LA FESTACarrer Major, 19

LA TRATTORIA DEL MARPasseig de la Marina, 22

DOMU. Passeig de la Marina, 49.

 

CUNIT

 

HOTEL ADIA  Avinguda Tarragona, 2 

EL ASADOR DE CUNIT Avinguda Barcelona, 147

RONSITO GASTROBAR COCTELERIA Passeig Marítim, 7

RODAVÍ EN MASIA CAN NICOLAU Avinguda de Can Nicolau, 47

BRASITA DE CUNIT Empar Nadal, 22

RESTAURANT PIERO Av. Barcelona, 71


Lloc

Cubelles i Cunit

Preu

Entre 14,00 € a 24,00 €

  • Mes del Xató al PM 2020

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023