Mes del Xató al Penedès Marítim 2019

Del 1 de febrer de 2019 al 28 de febrer de 2019


Roller mes del xató

 

 

Torna EL MES DEL XATÓ AL PENEDÈS MARÍTIM! Arriba la quarta edició de la campanya de promoció gatronòmica organitzada per les regidories de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles i de Turisme de Cunit que es realitzarà entre l'1 al 28 de febrer de 2019, avalada per la bona acceptació de les tres edicions anteriors d'aquesta aposta gastronòmica conjunta que acumula més de 4.500 menús del Més del Xató venuts. Enguany el nombre de restaurants participants és de 15. Concretament hi ha 10 de Cubelles i 5 de Cunit, que presenten les ofertes gastronòmiques per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona: el Xató

 

Els diversos restaurants participants a la campanya han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len en general al voltant dels 18€ (entre 15-23€), on el protagonisme indiscutible és el Xató.

 

En aquesta quarta tornem a comptar amb la col·laboració de NODE Garraf - Agència de Desenvolupament  i del projecte Xarxa Productes de la Terra, una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat. Per l'altra banda, novament tots els participants a la campanya per a cada menú que degustin, rebran una entrada gratuïta per a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel vàlida durant tot el mes de febrer.

 

La campanya inicialment distribuirà 2.000 llibrets del Mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participant a la campanya de promoció i els menús que ofereixen. 

 

Com a les dues anteriors edicions, aquesta campanya de promoció de la gastronomia local de Cubelles i Cunit té com incentiu el sorteig de 15 sopars/dinars per a dues persones entre els seus participants. Per a participar als sorteig cal anar a un miním de dos restaurants diferents participants a la campanya. Per acreditar aquesta assistència, s’haurà d’omplir una papereta de participació i valoració del Mes del Xató (les caselles amb els segells dels 2 restaurants) i es podrà lliurar a les oficines de Turisme de Cubelles o Turisme de Cunit o bé als restaurants participants.

 

El sorteig dels sopars/dinars es realitzarà durant la primera quinzena del mes de març. Els afortunats els podran gaudir fins el 31 de maig de 2019.

 

Els restaurants Mes del Xató al Penedès Marítim 2019

CUBELLES

 

EL PEIXETPasseig Marítim, 18

LA SALSETACarrer Major, 8

EL RACÓ D’EN PINILLACarrer de la Creu, 4

EL GOURMET DE LA LEÑACarrer Victor Balaguer, 16

L'ARMENGOLCarrer Àngel Guimerà, 6-8 

HOSTAL DEL FOIXAvinguda Catalunya, 14-16

TMC. THE MAR CRISTINAPasseig de la Mar Mediterrània, 2, local 9.

LA FLAMITAPasseig de la Marina, 15.

LA LLAR D'EN KATXI. Passeig de la Marina, 27.

CAL TALAPasseig de la Marina, 31-32

 

CUNIT

 

EL ASADOR DE CUNIT Avinguda Barcelona, 147

RONSITO GASTROBAR COCTELERIA Passeig Marítim, 7

BAR TRAVESAS CASA CARMIÑA DA CASTAÑEIRA Passeig Marítim, 5

RODAVÍ EN MASIA CAN NICOLAU Avinguda Can Nicolau, 47

HOTEL ADIA  Avinguda Tarragona, 2 

 

PROGRAMA MES DEL XATÓ 2019

 

 

 

 


Lloc

Cubelles i cunit

Preu

Entre 15,00 € a 23,00 €

  • Cartell Mes del Xató PM 2019
  • cap de setmana de xatonada

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023