Sortida cultural a l'Alt Empordà

10 de desembre de 2017


Sortida cultural a l'Alt Empordà.

Visites al Castell-Museu Gala-Dalí de Púbol, Empúries i l'Escala.

 

Castell Museu Gala-Dalí de Púbol: Aquest edifici medieval és el regal de Dalí a Gala, la seva esposa i musa. La casa-museu, oberta al públic des del 1996, resumeix molt bé la relació establerta entre els dos amants.

 

Empúries: Antiga ciutat de la costa del golf de Roses, comprèn quatre unitats diferents: una factoria grega establerta a l'antic illot, una ciutat grega al costat de la platja, un poblat indígena dels indigets i una ciutat romana.

 

L'Escala: Museu de l'Anxova i la Sal. Situat en l'antic escorxador (edifici de 1913), ens sumergeix en un temps, un patrimoni i uns coneixements únics.

 

Inscripcions: A partir del dimarts 28 de novembre fins que s'exhaureixin les 50 places de l'autocar. Fins el dijous 30 de novembre solament es poden inscriure el soci més un acompanyant, i les 30 primeres inscripcions tindran prioritat per ocupar els 30 primers seients de l'autocar. L'ingrés s'ha de fer al compte ES71 0081 1620 32 0001025004 de Banc de Sabadell (passeig de Bardají), indicamnt el nom de les persones que s'inscriuen i qui és soci i no soci.

 

Concentració a les 6.45 h. a la pl. del Mercat.

 

El preu de la sortida inclou: l'autocar, les visites, les guies i el dinar.


Lloc

Plaça del Mercat

  • Codi Postal 08880
  • Població Cubelles

Horari

A les 6.45 h. a la pl. del Mercat. Sortida autocar a les 7.00 h.

Preu

54€ per als socis
56€ per als no socis

  • Logo Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell
  • Icone facebook
  • Icone impressora