'La cuina medieval catalana (segles XIV-XV)'

7 d'abril de 2017


Divendres 7 d’abril a les 19.00 h., al restaurant Cal Tala.

Jornada La cuina medieval catalana (segles XIV-XV), a càrrec de Marc Balanza i Manel Talavera.

 

Segona part de l’activitat organitzada l’any passat on es combina una explicació de la cuina medieval a Catalunya, els usos i costums culinaris de l’època, alguns de ben sorprenents comparats amb els paladars actuals, i un tast de plats elaborats a partir de receptes dels segles XIV i XV. Els assistents podran seguir les explicacions dels ponents i, a continuació, degustar les propostes elaborades pel cuiner de Cal Tala, Manel Talavera.
Acte organitzat per la regidoria de Turisme, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Cubelles amb la col·laboració del GEC Amics del Castell i el restaurant Cal Tala dins del programa d’actes oficial de la VI Fira Cubelles Medieval.


Lloc

Restaurant Cal Tala (passeig de la Marina de Cubelles, 31)

Horari

19.00 h.

Preu

Gratuït

  • Logo Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023