Obertes les inscripcions del Casal d’Estiu del Centre d’Esplai Kitsch

30 de novembre de 1999


Del 28 de juny al 6 d’agost es farà el Casal d’Estiu que organitza el Centre d’Esplai Kitsch
Ja s’han obert les inscripcions per al Casal d’Estiu, que organitza el Centre d’Esplai Kitsch per cinquè any consecutiu. Fins el dia 11 hi ha temps per matricular-se al carrer Josep Mestres 29, al local de l’entitat. Aquest casal es realitzarà a les instal·lacions del CEIP Charlie Rivel.

El projecte pedagògic que guiarà el Casal és el programa Entre tots i totes, una proposta educativa que té com a objectiu fomentar el valor de la participació.

El servei que oferirà el Casal d’estiu és l’activitat educativa de vuit del matí a vuit del vespre. Els horaris es distribueixen de la següent manera: de vuit del matí a dos quarts de deu, hi ha el servei d’acollida i a partir de dos quarts de deu fins a dos quarts de dues hi ha l’activitat del matí. De dos quarts de dues a les quatre de la tarda hi ha el servei de menjador per a aquelles persones que ho sol·licitin, i de quatre a vuit el servei educatiu de tarda.

Per altra banda, s’espera que hi hagi uns 300 nens/es apuntats, ja que com diu Raül Mudarra , secretari de l’entitat, “cada any hi ha més gent a Cubelles, i cada any hi ha més nens i nenes que participen del Casal d’Estiu”. L’equip de professionals que atendrà als nens i nenes del casal consta de 38 persones entre monitors i monitores, i ajudants/es.

Per altra banda el Centre d’Esplai Kitsch ofereix colònies d’estiu a aquells nenes i nenes que s’hi vulguin acollir. Del 19 al 23 de juliol s’oferiran les colònies per als nens de P5 fins a 4rt de primària. Per altra banda, els nens i nenes de 5è de primària fins a 4rt d’ESO podran anar de colònies del 23 al 29 d’agost a Can Massaguer, a Breda, El Montseny.

Fins ara s’han inscrit uns 100 nens/es per tal de participar del Casal d’Estiu. Per a més informació podeu consultar el tríptic informatiu que es troba repartit per els diferents punts d’informació del poble, o bé dirigir-vos al local del Centre d’Esplai Kitsch al carrer Josep Mestres nº 29; o bé trucar al telèfon de l’entitat 938956338.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023