El temporal d´aigua i vent dificulta l´arranjament de la zona Marítima

15 de novembre de 2001


Les obres de neteja i acondicionament del passeig Marítim, derivades del temporal de diumenge, han quedat de moment aturades. Les previsions apunten que el temporal d´aquests dies no tindrà la intensitat del que va castigar Catalunya el passat cap de setmana.L’Ajuntament de Cubelles ha solventat de manera parcial els problemes causats pel temporal de diumenge. A principis de setmana els operaris de la Brigada Municipal i de Neteja van fer una primera intervenció per treure del passeig Marítim tota la sorra, pedres i brutícia que l’aigua va arrossegar. El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Cubelles, Miquel Padreny, ha explicat que ”tot i la neteja que s’ha fet, de moment el mal temps, la pluja i el vent està fent que aquest dies el passeig torni ha estar en mal estat”.
Tot i la poca previsibilitat del temps, l’Ajuntament de Cubelles va esperar uns dies abans de netejar la zona, ja que tenien constància que el temporal es podia repetir. I, efectivament, ha estat així, encara que no de manera tant intensa.
Miquel Padreny ha explicat que en principi les operacions concretes de neteja són les de ”treure totes les deixalles arrossegades pel temporal i portar-les a l’abocador. En una segona fase recollim la sorra del passeig, l’aboquem a la platja i ho aplanem”.
Pel que fa a les instal.lacions, el regidor d’Obres i Serveis ha dit que ”amb el temporal de diumenge es va malmetre alguna dutxa”, i que “l’aigua es va endur algun panot del passeig”. Aquests dies amb la tornada del mal temps encara no se sap si es produiran més desperfectes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023