Iniciada la tercera fase de la campanya per a l’ordenació dels números als carrers

14 de novembre de 2001


La tercera fase, que es va iniciar el passat 12 de novembre, compren les zones del Clot del Bassó, Mota de Sant Pere, Corral d’en Cona, Mas Trader I, Mas Trader II, La Solana, La Gaviota, Parc de Cubelles i Polígon Industrial Les Salines. La campanya finalitzarà, per a totes les fases, el proper 22 de desembreLa campanya de revisió dels números dels carrers, que es va engegar fa unes setmanes amb l´obertura de l´Oficina d´Informació i la distribució de díptics informatius, pretén donar solució, principalment, als problemes del servei de Correus a Cubelles.
De fet, són diversos veïns del municipi de Cubelles que es queixen dels retards en el repartiment. Segons explica un veí del carrer Major, les cartes generalment arriben "molt de tant en tant". Per la seva banda, un veí de la C-246 Sud apunta "tenir molts problemes amb correus perquè li arriben les cartes amb un retard de 8 dies. En el pitjor dels casos pot trigar més d’un mes". Una veïna que viu a l’entrada del municipi en direcció a Tarragona, reclama que les cartes arribin a principi de mes i no a finals de mes com passa. "Les promocions m’arriben caducades i si m’interessa alguna cosa no m’ho puc comprar". Un altre dels veïns enquestats motiva aquest retard als incidents dels Estats Units. Mentre que una veïna del Sector Bardají, creu que el motiu del retard "és la manca de personal".
L´alcalde de Cubelles, Joan Albet ha explicat que "l’objectiu és revisar els números de tots els immobles de la vila, que han anat patint amb el pas dels anys modificacions a causa de l’ampliació de carrers o del número d’habitatges". Albet reconeix que existeix un cert desgavell en la numeració dels habitatges. Per això, ha dit que "el que intentem amb aquesta campanya és normalitzar aquesta situació fixant els números corresponents. És important", insisteix l´alcalde "que tothom normalitzi el número del seu habitatge, ja que amb això solucionarem una part de la problemàtica en el repartiment de les cartes”.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023