Dos ferits lleus en un accident a la C-31

12 de novembre de 2001


L´accident, en el que es van veure implicats un ciclomotor i un turisme, va tenir lloc ahir dilluns 11 de novembre cap a les 10 del vespre. Ahir dilluns, 11 de novembre, cap a les 10 del vespre es va registrar un accident de trànsit de caràcter lleu a la cruïlla del Passeig Narcís Bardají amb l’Avinguda Catalunya, a la carretera C-31. En l´accident, que va afectar a un turisme i un ciclomotor, no es va haver de lamentar cap ferit greu, tot i que es va haver de requerir la presència de dues ambulàncies i dels membres de la Policia Local. Els ferits de l’accident van ser els dos ocupants del ciclomotor, que responen a les inials J.O.S i E.B.B., mentre que el conductor del turisme no va patir lesions.
L´accident va tenir lloc, exactament, a les 21:55 hores, quan un vehicle i un ciclomotor, amb dos ocupants, van col·lisionar a l´esmentada cruïlla. Segons les primeres investigacions policials, la causa del sinistre podria haver estat que un dels dos vehicles no hauria fet cas del semàfor de la travessia de la C-31 que hi ha en aquest lloc. La Policia Local, personada immediatament en el lloc de l´accident, va prendre declaració als conductors dels dos vehicles, que van mantenir postures diferenciades. Un dels afectats mantenia que el semàfor estava en posició d´àmbar, mentre que l´altra assegurava que ja estava en vermell quan es va produir la col·lisió.
Com en tots els casos en què la Policia Local intervé en un accident de trànsit dintre del terme municipal, la patrulla en servei va avisar a les ambuláncies, per tal de socòrrer als ferits, i va fer un informe de servei. En aquest tipus d´informes la policía pren declaració als implicats en el sinistre.
Com l´accident no ha estat encara denunciat per cap de les parts a la policia, en un principi aquesta només hi participa de manera apreciativa a través dels agents que en servei en aquell moment. Més tard, si el cas arriba a judici, la Policia Local ha de fer un informe més exastiu per determinar, de manera imparcial, qui ha estat el culpable de l’accident.
En aquest cas, tot sembla indicar que tant els dos motoristes, com el vehicle cumplien les normatives vigents de documentació reglada dels vehicles, i portaven els pertinents permisos de conduïr i de circulació en vigència. A més, cal recordar, que els ocupants dels ciclomotors han de portar el casc homologat i, segons el parte dels membres de la Policia Local que van atendre als accidentats, en aquest cas el portaven.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023