El temporal causa estralls a la zona marítima de Cubelles

12 de novembre de 2001


Les onades, de fins a 5 metres, van inundar el passeig Marítim, i el carrer de Girona que es va haver de tallar al trànsit. Els establiments comercials de la zona també han patit importants pèrduesEl temporal que ha castigat Catalunya i les Balears aquest cap de setmana també s’ha deixat notar a Cubelles.
Principalment notables han estat els efectes a la zona marítima del municipi. Mentre que el passeig de la Mediterrània, a la Mota de Sant Pere, no ha tingut cap incidència, el passeig Marítim de Cubelles va quedar diumenge al matí totalment inundat a causa del temporal d’aigua, sorra i brutícia.
El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Cubelles, Miquel Padreny ha explicat que "hores d’ara s’estan fent les valoracions i l’estudi dels desperfectes causats per la pujada de l’aigua. En principi el passeig Marítim no ha patit cap dany estructural, però encara s’ha de veure si les instal.lacions de les dutxes de la platja han quedat afectades”.
Els que sí que han patit les conseqüències han estat alguns dels establiments comercials de la zona marítima. Aquests van veure com a mig matí l’aigua els reventava les portes, els trencava els vidres i els entrava a l’interior de l’edifici.
Pel que fa als talls de trànsit, la Policia Local va haver de tallar el carrer de Girona, entre el carrer Mallorca i el passeig Marítim. Padreny ha explicat que "aquest és un carrer que connecta directament amb la platja i que en ocasions de pluja serveix per desaigüar, tot i que en aquest cas la funció va ser a l’inversa, ja que va ser l’aigua del mar que va entrar cap a terra".


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023