L’Ajuntament prepara una exposició pública del projecte del Port Esportiu

30 de novembre de 1999


La regidora d´Urbanisme, Planejament i Medi Ambient, Maria Lluïsa Romero, va repassar en roda de premsa els principals assumptes de la regidoria
L’Ajuntament prepara una exposició pública del projecte del Port Esportiu, segons ha explicat la regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, Maria Lluïsa Romero. La regidoria ha explicat que “el projecte de port esportiu segueix en marxa” i que “no ha rebut cap al·legació durant el període d´exposició pública".

Romero també ha anunciat que "en breu l’equip de govern farà una exposició pública del projecte, que suposarà una millora en la qualitat de vida del municipi".

Per a la màxima responsable urbanística del municipi "s’està treballant a marxes forçades per intentar solucionar totes les problemàtiques existents al municipi". En aquest sentit, la regidoria d’Urbanisme es troba treballant també per fer complir la normativa existent de neteja, adequació de solars i construcció de voreres. De fet, “l’Ajuntament vol modificar l’ordenança existent per agilitzar els tràmits”.

També es troba treballant en el catàleg d’edificis protegits, amb l’objectiu de preservar el patrimoni urbanístic i en l’estudi d’un projecte de construcció de vivendes socials.

D’altra banda la regidoria de Medi Ambient treballa en un programa de prevenció d’incendis. Així mateix, la regidora ha destacat el bon ritme de les obres de canalització de la riera del Mas d’en Pedro i els treballs en la construcció de la xarxa de clavegueram de la Solana. L’Ajuntament, a més, “manté contacte amb les diferents associacions de veïns per tal de solucionar problemes d’urbanitzacions del municipi que es van fer en el seu dia com és el cas de la xarxa de clavegueram de Corral d’en Cona o la finalització de les obres de Santa Maria”.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023