La biblioteca municipal disposa de nou mobiliari per a l´aula d´estudi i la sala in

9 de novembre de 2001


La biblioteca municipal ha incorporat nou mobiliari. La sala infantil i la recentment inaugurada aula d´estudi, han estat les beneficiades d´aquest inversió que l´Àrea de Cultura ha portat a terme en el servei.La biblioteca municipal de Cubelles ha incorporat recentment nou mobiliari a la sala infantil i l´aula d´estudi. A la primera, on durant l´any s´organitzen diferents activitats com la Setmana del Vídeo Infantil o L´Hora del Conte, disposa ja de tres noves taules i dotze cadires. Per la seva banda, l´aula d´estudi, que es va inaugurar provisionalment durant el mes d´agost, ja disposa de té 5 taules i 20 cadires noves.

Segons ha explicat Margarida Rosell, responsable de la biblioteca municipal,"la distribució del mobiliari està pensada perquè en un moment donat es pugui moure i poder donar més amplitud a la sala, de tal manera que es puguin fer activitats més multitudinàries."

"L´objectiu de l´aula d´estudi", ha explicat l´alcalde de Cubelles, Joan Albet, "és que els usuaris majors de 16 anys puguin disposar d´un espai on realitzar els seus treballs amb més comoditat, i que la biblioteca sigui un espai per a la lectura."
La sala d´estudi està oberta de dilluns a dissabte durant l´horari habitual d´atenció al públic del servei de biblioteca. "Tot i la seva recent inauguració, de moment," ha dit Rosell, "l´acceptació és bona. Aquesta ampliació representa una millora en el servei."


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023