El Patrimoni local s’engalana de Nadal per desitjar un bon 2021 a tota la població

18 de desembre de 2020


Empreses locals han realitzat una decoració nadalenca de l’entrada del castell, el Pati de Ponent i els Safareigs



Les regidores de Comerç i Turisme i la de Patrimoni local han decorat diversos espais emblemàtics de la vila amb motius nadalencs, durant aquestes festes. L’objectiu és, per una banda, visualitzar i promocionar equipaments patrimonials com el Castell, els Safareigs i el Pati de Ponent, i a la vegada donar suport al comerç local, en aquest any difícil per la pandèmia sanitària.

 

L’entrada del Castell, que presideixen una pastera del s. XVII i una trepitjadora de raïm de la primera meitat del s. XX, dues peces històriques recentment recuperades, ha estat decorat per l’empresa Deco. La decoració dels Safareigs, reinaugurats el 2018 com a espai cultural, s’ha encarregat a la floristeria Hibiscus, mentre que el Pati de Ponent, dins de l’històric castell de la vila, l’ha decorat Jardiland Cubelles.

 

La decoració del Castell i el Pati de Ponent es pot veure des de l’exterior en els mateixos, ja que per motius sanitaris no és permesa l’entrada als edificis. L'horari habitual serà de 10.00 h. a 13.30 h. Per la seva banda, l’engalanament dels Safareigs és visible des de l’exterior de l’espai durant tot el dia.      


  • Decoració Nadal castell
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023