Arrenca la cinquena setmana del festival Confinacció de l'Espai Jove

27 d'abril de 2020


Fins al 3 de maig es poden seguir des d'Instagram tot tipus d'activitats d’entreteniment

L'Espai Jove de Cubelles ha publicat el nou cartell del festival Confinacció, que s'allarga fins al 3 de mai i conté tot tipus d'activitats esportives, musicals i d’altres tipus d’entreteniment.

 

Diàriament, entitats, empreses i particulars, a través dels seus propis canals d'Instagram, ofereixen activitats diverses com ara ioga, zumba, abdominals, fitness, cardio, tonificació, animació infantil, experiments i manualitats en família o sessions de Dj's, entre d'altres. També, cada tarda, des de  les xarxes de l'Ajuntament de Cubelles, s'ofereixen contes per a infants explicats per veïns i veïnes de la vila.

 

El festival Confinacció pretén agrupar tot tipus d'activitats i també actuacions diverses  de gent que vulgui sumar-se a la iniciativa i compartir-la en una emissió en directe. Des de l'Espai Jove se segueix fent crida a la participació. Aquelles persones que tinguin alguna habilitat, pràctiquin esport, cuina, màgia, arts marcials, pintura, manualitats, música, o d'altres poden contactar al WhatsApp de l'Espai Jove (628834296). També fa extensiva la crida a aquelles persones que vulguin participar explicant un conte a que es gravin i enviïn el vídeo a alcaldia@cubelles.cat.

 

Confinacció 5

 


Confinacció 5
  • Confinacció 5
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023