La regidoria de Medi Ambient reactiva el servei de recollida de poda domiciliària

20 d'abril de 2020


La Mancomunitat Penedès-Garraf ha informat a l'Ajuntament de la reobertura, amb limitacions, d'alguns dels equipaments de gestió de residus

El servei de recollida de poda domiciliària torna a estar en funcionament, després que quedés suspès fa unes setmanes pel tancament de diversos serveis gestionats per la Mancomunitat Penedès-Garraf. La planta de compostatge ja torna a estar operativa i des del dilluns 20 d'abril es tornen a permetre les sol·licituds de servei a través de www.cubelles.cat/recollida-porta. Malgrat que es reinicia el servei, l'acumulació de peticions que hi ha pendents d'atendre per la suspensió del servei farà que les noves demandes no es puguin atendre abans d'un mes, aproximadament.

 

Ateses les mesures de prevenció de l'expansió de la COVID19, entre les quals hi ha el tancament de les oficines municipals, el servei només s'ofereix a través de formulari web. Les persones interessades en què el servei de recollida de poda a domicili els hi recullin la poda hauran d'omplir aquest formulari i, sobretot, no treure a la via pública les restes fins que no rebin la confirmació del servei del dia en què es farà la recollida. La limitació del servei segueix sent, com a màxim, 1m3 de restes vegetals.  

 

Així mateix, gràcies a la flexibilització de les mesures preventives de la Mancomunitat Penedès-Garraf, també s'ha reactivat el servei de recollida d'andròmines. Tot i que la Deixalleria municipal està tancada per a particulars, els municipis poden tornar a portar els voluminosos que es recullen prèvia petició al Servei de Neteja Viària, de dilluns a dissabte al 683 385 542. També petites empreses i autònoms que hagin tornat a l'activitat, poden fer-ne ús.

 

Cal recordar que els actes incívics es penalitzen amb les multes pertinents d'acord amb l'ordenança municipal de civisme.


Abocament de poda
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023