La regidoria de Medi Ambient tanca les fonts públiques per minimitzar el risc de contagi

11 d'abril de 2020


Els operaris de la neteja viària evidencien un creixent incivisme en l'abocament de guants

La regidoria de Medi Ambient segueix avaluant les mesures i consells que s'han portat a terme en la neteja viària, en especial pel que fa als abocaments al costat dels contenidors de deixalles i la desinfecció de carrers i espais. L'objectiu d'aquestes decisions és la de reduir les possibilitats d'expansió del COVID19 i, en consonància amb aquestes, des de dijous s'ha procedir a tancar les fonts públiques de parcs i jardins.

 

Els operaris del servei de neteja viària també han evidenciat un creixent incivisme en l'abocament de guants d'un sol ús a les immediacions de comerços d'alimentació i supermercats. És molt important, en aquests moments en què cal extremar les mesures de precaució, que es presti una especial atenció a l'hora de desfer-se d'aquests elements d'autoprotecció, l'ús dels quals es recomana precisament per evitar possibles contagis en les activitats essencials com anar a comprar menjar, al metge o a la farmàcia.

Compliment divers en les recomanacions de la gestió de les deixalles 

Si fa unes setmanes es va fer una crida al conjunt de la ciutadania de tots els barris a fer un ús responsable dels contenidors, després d'aquestes primeres setmanes, s'ha evidenciat una millora molt remarcable en alguns dels sectors del municipi. El nucli antic, Santa Maria, l'Eixample, Bardají, Molí de Baix, Marítim, Clot del Bassó, Mota de Sant Pere, Residencial Les Salines i Corral d'en Tort han evidenciat una notable millora i des de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cubelles es vol felicitar al conjunt dels residents per l'esforç realitzat.

 

En d'altres barris, però, aquesta milllora no ha estat tan evident o, fins i tot, ha anat a pitjor. Tot i que la majoria dels residents compleixen amb les normes i recomanacions, hi ha un reduït grups de persones incíviques que ho estan fent malament i que fan que la percepció de brutícia dels barris sigui preocupant. En menor mesura passa a La Gaviota, Parc de Cubelles i La Solana, on s'ha notat una lleugera millora però que no és suficient. En canvi, on cal incidir en els consells és a Mas Trader, Les Estoreres i Corral d'en Tort on no només no s'ha vist cap millora sinó que els operaris de Cespa han vist un empitjorament


fonts públiques2.JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023