Comença el trasllat de peces d’art de Can Travé

25 de febrer de 2020


En una primera fase, es transportaran uns 500 quadres, 80 làmpades i 50 miralls degudament tractats, embalats i protegits

L’Ajuntament de Cubelles, mitjançant la regidoria de Patrimoni local, ha iniciat la primera fase de transport de les peces d’art i elements valuosos de Can Travé. Les feines, que s’allargaran fins a mitjan març, consisteixen en la classificació, embalatge i trasllat de les peces, amb l’objectiu que puguin ser resguardades i protegides de les obres de restauració de les biguetes de fusta que es duran a terme posteriorment a tot l’edifici. En una primera actuació, es mouran uns 500 quadres (pintures, dibuixos i làmines emmarcades), al voltant de 80 làmpades i aplics, uns 50 miralls i una desena d’elements de protecció i decoratius, com marcs i similars.

 

Més endavant, en una segona fase encara per temporalitzar, serà el torn de l’evacuació dels mobles a una nau externa on, a més de ser inventariats i protegits, seran sotmesos, aquells que ho precisin, a diferents tractaments curatius i de rehabilitació.  

 

L’empresa responsable dels treballs, Veraicon, és l’encarregada de coordinar les tasques de la companyia SIT Spain, especialitzada en transport d’obres d’art, a més de liderar la localització, protecció i classificació de tots els elements relacionats.   


Moment dels treballs
  • Caixa amb quadres al seu interior
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023