Cubelles rep 5 distintius de Compromís per la Sostenibilitat Biosphere

20 de febrer de 2020


S'ha guardonat a l'oficina de Turisme, l'exposició d'en Cahrlie Rivel, la platja Llarga i la de la Mota i el càmping La Rueda



Cubelles ha rebut cinc guardons del segell de qualitat Biosphere, un projecte gestionat per l'Institut de Turisme Responsable i que, a la comarca del Garraf, té la participació de l'Agència de desenvolupament Node Garraf, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Enguany s’ha guardonat dos equipaments municipals com són l'oficina municipal de Turisme i l'exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, ambdós ubicades al Castell. També van rebre el distintiu la platja Llarga i la platja de la Mota de Sant Pere, a banda del càmping La Rueda en categoria d'empreses locals. Les empreses i entitats adherides al programa treballen aspectes mediambientals i culturals de compromís per la sostenibilitat Biosphere.

 

L’acte d'entrega dels distintius va tenir lloc el 13 de febrer a la sala d’actes de la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú, i hi va assistir l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll,  acompanyada de personal municipal responsable de diferents departaments guardonats.

 

El programa del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere ofereix un sistema que certifica les bones pràctiques del turisme sostenible de les empreses i serveis turístics de la província sota els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU. Al Garraf, un total de 50 empreses i entitats van rebre el distintiu Biosphere en reconeixement a la bona feina feta durant el 2019.


  • Biosphere 2020_cubelles
  • Distintius Biosphere 2020
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023