Arrenquen els actes de commemoració de la setmana de la Gent Gran

3 d'octubre de 2019


Diumenge se celebra una nova edició del Dinar de la Gent Gran

Una xerrada a càrrec dels Mossos d’Esquadra, amb consells de seguretat adreçats a la Gent Gran, ha encetat els actes de commemoració de la Setmana de la Gent Gran de Cubelles. Com ja és habitual en els darrers anys, el tradicional dinar al Pavelló Poliesportiu culminarà l’homenatge a la Gent Gran de Cubelles aquest diumenge.

 

A les 11 h. arrencarà la missa solemne dedicada a la Gent Gran a l’església de Santa Maria. En acabar, els participants en el dinar, que gairebé superen els 500, baixaran cap al Poliesportiu, on se celebrarà el tradicional dinar de germanor. A les postres, i abans de començar el ball de la Diada, les autoritats municipals i el pubillatge local presidiran l’elecció del Padrí i Padrina 2019. Abans s’hauran lliurats els premis als guanyadors dels campionats de billar i dòmino i els parlaments oficials.

 

Nou servei de comunicació adreçat a la Gent Gran
Paral·lelament a la celebració de la Diada, la regidoria de Benestar Social i la de Comunicació posaran en marxa un nou servei adreçat a la Gent Gran del municipi amb l’objectiu d’acostar la informació municipal a aquest col·lectiu.

 

El projecte va néixer de les conclusions de les trobades realitzades entre tècnics de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Cubelles amb els usuaris de tallers, cursos i activitats del Casal municipal de la Gent Gran. Una de les principals queixes era que les persones jubilades no acostumen a informar-se a través de les xarxes socials, els portals web i, fins i tot, pel butlletí municipal. Però la majoria sí que utilitzen, com a mitjà de comunicació amb els fills i filles, néts i netes, el servei de missatgeria Whastapp.

 

Amb aquest punt de partida, s’ha dissenyat un servei d’informació de temes locals d’interès per al col·lectiu de les persones grans de Cubelles pel qual la regidoria de Benestar els tindrà puntualment informats d’activitats, notícies de servei, avisos d’emergència... Alexandra Corvillo, regidora de Benestar Social, ha explicat que “la Diada de la Gent Gran servirà per recollir un bon número de subscriptors al nou servei i, al llarg del mes d’octubre, es farà una presentació pública als usuaris i usuàries del Casal municipal d’avis, així com formacions adreçades al personal que gestionarà el nou servei i a les persones usuàries”.


Xerrada Mossos setmana gent gran 2019
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023