Obertes les inscripcions a les VII Jornades Gastronòmiques i IV Mostra de Tapes del Penedès Marítim

1 d'octubre de 2019


La iniciativa tindrà lloc durant tot el mes de novembre i tornarà a comptar amb els restauradors de Cubelles i Cunit

Les inscripcions a les Jornades Gastronòmiques, una inciativa que es va recuperar el 2016 i que pretén donar un impuls al sector de l’hostaleria i la restauració en un període habitualment de baixa activitat, ja estan obertes. Els establiments de restauració interessats en participar-hi han de formalitzar una inscripció a l'OPIC, presentant complimentat el formulari adjunt.

 

Enguany, la proposta repetirà el format sota la marca del Penedès Marítim que a l’edició anterior va vendre més de 500 menús gastronòmics i s’espera incrementar l’oferta d’establiments i de menús gastronòmics i tapes. Es prossegueix amb un esdeveniment gastronòmic que encaixa amb la filosofia de potenciar les actuacions i activitats municipals fora del període estival per intentar desestacionalitzar la temporada en benefici del teixit comercial i l’ocupació.

 

Un altre dels objectius de les jornades és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat així com l’oferta de restauració existent a les dues viles, esdevenint una campanya de promoció d’un actiu turístic del municipi i una forma de donar suport al sector.

 

El format triat serà molt similar a les anteriors edicions, disposarà de publicitat amb banderoles a l’avinguda Catalunya, cartells als comerços i l’edició d’uns 3.000 llibrets amb tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen.

 

El període d’inscripció finalitza el proper 16 d’octubre de 2019 i poden participar-hi tots els establiments de restauració que ho desitgin en qualsevol de les dues modalitats existents (menú gastronòmic i tapes) o bé en totes dues alhora.

 


Tapa de les Jornades Gastronòmiques 2017
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023