L’Ajuntament de Cubelles referma el seu suport als grups Candela i Leuco’s en la lluita contra el càncer infantil

13 de setembre de 2019


L’alcaldessa i la regidora de Benestar social renoven el seu compromís amb les dues iniciatives que recapten fons a favor de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu

L’Ajuntament de Cubelles ha renovat el seu compromís amb els grups Candela i Leuco’s by Íngrid, que treballen en la recaptació de fons a favor de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu. El consistori ha refermat el seu suport durant la visita que aquest dijous dia 12 de setembre ha retut a dos dels responsables del Grup Candeler de la vila, Joan Anton Gómez i Paqui Rides.

 

Els dos representants han estat rebuts per l’alcaldessa de la vila, Rosa Fonoll, i la regidora de Benestar social, Alexandra Corvillo, que han expressat la total predisposició de l’Ajuntament a seguir col·laborant amb els dos projectes i han aprofitat per agrair els nois impulsors i integrants de les iniciatives amb diversos objectes representatius del municipi.

 

De fet, aquesta és la tercera de les visites que rep el consistori els darrers mesos després d’una primera a començaments de primavera, on hi va assistir l’Íker, d’11 anys i el venedor més jove de les polseres Candela, impulsades per la policia local de Terrassa, i l’Íngrid, una nena vilanovina creadora de la campanya Leuco’s by Íngrid, uns petits ninos que simulen uns leucòcits animats i que es poden trobar, igual que les polseres, a parades d’arreu de Catalunya i per internet. La segona de les recepcions va tenir lloc el mes de juliol, amb la presència també de l’Aitana, una noia que ha endegat la iniciativa Shurikan blau (estrelles d’origami japoneses) i que recull fons a favor d’un company d’Esplugues de Llobregat malalt de càncer. Tot el que es recapta es dona en benefici de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu, permetent finançar noves vies en la investigació contra el càncer infantil i juvenil.

 

Recentment, a més, des de Cubelles s’han posat en marxa les polseres castelleres Candela, adornades amb els colors vermells i punts blancs, propis dels mocadors de totes les colles. La iniciativa, iniciada pels Castellers del Foix de Cubelles, ara s’ha començat a estendre i ja ha arribat als Minyons de Terrassa, una de les colles més prestigioses del país.

 

A Cubelles, a més, s’han posat a la venda diversos d’aquests objectes, entre d’altres, a la Fira de Nadal i han comptat amb el suport de les escoles del municipi. Així mateix, existeix un grup local de fabricació i distribució de polseres candela que es reuneix periòdicament al Centre Violeta.


D'esquerra a dreta, Joan Anton Gómez, Rosa Fonoll, Paqui Rides i Alexandra Corvillo
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023