L’Ajuntament de Cubelles condemna l’assetjament sexista patit per les components del grup local Señoras que pinchan

2 de setembre de 2019


El Consistori fa una crida a la població a denunciar qualsevol situació de violència envers les dones

L'Ajuntament de Cubelles condemna enèrgicament l’assetjament sexista patit per les DJ's cubellenques Señoras que pinchan a la sortida d’una de les seves sessions al Bar Itàlia de Vilanova i la Geltrú.

 

L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, en nom de tot el municipi, ha volgut transmetre el suport del Consistori cubellenc a les membres del grup.

 

Així mateix, l’Ajuntament de la vila reitera el seu compromís a rebutjar i denunciar qualsevol acte de violència envers les dones i avança que reforçarà encara més tots els sistemes de vigilància i control. Alhora, demana a tota la societat civil que no dubti a denunciar qualsevol situació d’assetjament que presenciï atès que ningú no pot ser còmplice, per activa o per passiva, de cap violència envers les dones.

 

El proper cap de setmana, Cubelles celebra la XXXII edició de la Festa de la Verema amb el compromís i l’obligació que totes les assistents puguin gaudir dels actes i concerts, incloent el de Señoras que pinchan, amb llibertat i sense por, també durant els trajectes d’anada i tornada.

 

Recorda, No és no!!

 

#CubellesLliureDeMasclismes

 


TRACA mirant festa respecte
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023