El servei de socorrisme de les platges s’allargarà fins l’11 de setembre

30 d'agost de 2019


El servei el farà el personal de l’empresa AUNAR

El Govern municipal ha decidit formalitzar un contracte menor amb l’empresa Aunar per allargar el servei de socorrisme de les platges de Cubelles, fins el proper 11 de setembre. El contracte licitat a l’empresa Acciona finalitza el 31 d’agost, però era voluntat del Govern allargar aquest servei, almenys fins a la Diada.

 

Les persones usuàries de les platges de Cubelles no notaran cap canvi ni en el personal, ni en el nivell de servei que es porta donant. El dispositiu està format per dues motos d’aigua, un quad i 12 socorristes, un número que pot variar en funció de les necessitats del servei. A més, hi haurà 6 cadires de vigilància, 2 mòduls i un mòdul avançat on es portaran a terme tasques de vigilància, atencions sanitàries i coordinació.

 

Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient, ha destacat que “la voluntat era allargar-lo fins el 15 de setembre, però a nivell pressupostari i contractual no ha estat possible”. Per això, s’ha optat per disposar de servei de socorrisme fins l’11 de setembre, inclòs, tenint en compte que l’endemà s’inicia el curs escolar i l’afluència de visitants baixa.


Platjallarga
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023