Tres famílies de Cubelles acullen infants saharauis aquest estiu

6 d'agost de 2019


L’Alcaldessa i la regidora de Benestar Social, Rosa Fonoll i Alexandra Corvillo, han rebut als infants i les famílies d’acollida

El programa Vacances en Pau, que impulsa Acció Solidària pel Sàhara, ha portat aquest estiu a la nostra vila a tres infants del Sàhara Occidental, que passaran dos mesos amb tres famílies cubellenques. Una d’aquestes repeteix experiència de l’any passat, mentre que les altres dues s’estrenen en aquest programa solidari.

 

L’Alcaldessa de Cubelles i la regidora de Benestar Social, Rosa Fonoll i Alexandra Corvillo, respectivament, van rebre el 6 d’agost a les famílies cubellenques per “agrair-los sumar-se a aquesta iniciativa, que tant positiva és per a la nostra societat”, els va traslladar Fonoll. Per la seva banda, Corvillo està convençuda que en propers anys “podrem incrementar el número de famílies acollidores” a través de campanyes informatives que es podrien impulsar conjuntament entre Acció Solidària pel Sàhara i l’Ajuntament de Cubelles. Els infants estan a la nostra vila des de mitjans del mes de juliol i hi romandran fins a finals de l’agost, quan tornaran als seus camps de refugiats.

 

A banda de les tres famílies, a la visita també ha assistit Mah Iahdih, delegat del Front Polisari a Catalunya i els representants d’Acció Solidària al Garraf i a Catalunya.

 

Per més informació sobre els requisits per convertir-se en famílies acollidores, es pot demanar informació a catalunyasahara.cat.


Vacances en Pau 2019
  • Vacances en Pau 2019
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023