Es posa a la venda el ‘Petit puzle de Cubelles’

1 d'agost de 2019


El trencaclosques recupera un dibuix de la il·lustradora Pilarín Bayés dels tres fantasmes del castell, aparegut a la ‘Petita història’ de la vila

Ja és a la venda el Petit puzle de Cubelles. Al preu de 10 euros, qualsevol que hi estigui interessat el pot adquirir des d’aquest dijous 1 d’agost a l’Oficina de Turisme de la vila. Es tracta d’un trencaclosques pensat per als més joves i que consisteix en vint-i-quatre peces que, un cop completades, reprodueixen un dels dibuixos més celebrats de la Petita història de Cubelles, de la reconeguda il·lustradora Pilarín Bayés. Concretament, es tracta de la part dedicada al castell dels marquesos d'Alfarràs, més específicament, allà on els autors dels textos, del Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell, parlen dels fantasmes Jeremies, Hamalahà i Pelut que, segons la llegenda, habiten a la fortificació.

 

El puzle, de 21x30 centímetres, va acompanyat d’una capsa de tretze centímetres d'ample, onze centímetres de llarg i sis centímetres de profunditat on es poden dipositar les peces, i duen un suport on, si es prefereix, es pot anar muntant el trencaclosques. El paquet sencer es pot adquirir a l'Oficina de Turisme de la vila, ubicada, justament, al castell de Cubelles, al preu de 10 euros. A més, es preveu que el puzle també s'utilitzi com a objecte propi del protocol municipal, tal com les figures del Charlie Rivel i la porta del castell, entre d'altres. Inicialment, s’ha imprès una primera edició de 500 unitats que, en funció de la resposta, podrà ser ampliada.


Imatge del Petit puzle
  • Imatge del puzle
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023