El pregoner de la Festa Major 2019, Francesc Capdet, signa el llibre d’honor de la vila

31 de juliol de 2019


Vinculat històricament al teixit associatiu de Cubelles, ha estat president del Cor l’Espiga i és un dels puntals dels ‘Amics del Castell’

El pregoner d’enguany de la Festa Major, Francesc Capdet, ha signat aquest dimecres el llibre d’honor de Cubelles. L’acte, celebrat al mateix despatx de l’alcaldia, ha tingut també la presència de l’alcaldessa de la vila, Rosa Fonoll, i ha esdevingut un reconeixement a la tasca incansable de Capdet en la promoció i difusió cultural de la vila.

 

Al llarg de la seva trajectòria, en Ciscu Capdet, tal com se’l coneix al municipi, ha estat vinculat, entre d’altres, a la festivitat dels Tres Tombs; el Centre de l’Amistat; la Penya Barcelonista; la primera Associació de Mares i Pares del col·legi Charlie Rivel, i, sobretot, el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell, del que ha estat soci fundador i actualment ocupa la seva vicepresidència, i el Cor l’Espiga, l’emblemàtica entitat de cant coral que va presidir durant una dècada, entre el 2006 i el 2016.      

 

Enguany, a proposta de la comissió organitzadora, ha estat escollit pregoner de la Festa Major de Cubelles, motiu pel qual ara ha estampat la seva signatura al llibre d’honor de l’Ajuntament. Segons que ha avançat al programa d’actes de la festa, el seu serà un pregó on es reivindicaran i s’homenatjaran aquells veïns de la vila dels anys 50 i 60 que, assegura, tant van marcar la seva joventut.


Francesc Capdet i Rosa Fonoll
  • Capdet i Fonoll amb el programa de Festa Major
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023