La VI Festa Pirata bat tots els seus rècords d'assistència

26 de juliol de 2019


L'organització xifra en 12.000 persones el nombre de visitants durant els tres dies de l'esdeveniment

La sisena edició de la Festa Pirata de Cubelles ha superat totes les espectatives i ha estat la millor edició realitzada fins a la data en tots els aspectes (nombre de parades, públic, etc.). La fira realitzada entre el 19 al 21 de juliol va comptar amb la participació de 80 parades d’artesania i alimentació i amb un destacat programa d’activitats, cercaviles, actuacions de teatre per a tota la familía. El moment més esperat i que més públic va atraure va ser el desembarcament pirata el dissabte a la tarda nit, que enguany va comptar amb dues embacacions i més figurants, seguit d’un espectacle de lluita i un espetacle de dansa i foc.

 

El comerç local del barri Marítim ha mostrat novament la sastifacció amb l’esdeveniment, així com, amb el gran volum de visitants que van superar -segons l’organització- els 12.000 durant els 3 dies de fira-. La Festa Pirata ha estat també valorada molt positivament per part del sector de la restauració del passeig Marítim.

 

Un altre aspecte a destacar de la VI Festa Pirata i que reflecteix la bona acollida i èxit de participació ha estat que ha generat una interacció a internet i les xarxes socials municipals considerable.

 

Per part de la responsable política, Trini Vicente (regidora de turisme, comerç i fires) es vol agrair l’esforç realitzat per l’organització (Balconet), els artesans que han participat a la Fira, la col·laboració del Grup d’Estudis Cubelles Amics del Castell en la seva aportació històrica i del Club Marítim de Cubelles, que ha permès finalment realitzar el desembarcament pirata. Per finalitzar també es vol agrair especialment des de la regidoria la tasca realitzada per la brigada municipal i la resta de departaments de la corporació (Comunicació, Ràdio Cubelles...) que hi han col·laborat, fent possible l’èxit d’aquesta nova edició, que posa de manifest, una vegada més, l’encert de realitzar esdeveniments buscant sinergies amb el sector comercial del municipi.


Actuació pirata
  • Foto amb la junta del CM Cubelles
  • Ambient al passeig Marítim
  • Ambient de la festa
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023