La regidoria de Turisme i Comerç i l’Associació d’Hostaleria i Comerç ofereixen visites gratuïtes al Castell

12 de juliol de 2019


Els clients dels comerços associats tindran dret a una visita guiada a l’emblemàtic edifici patrimonial presentant un tiquet de compra

La regidora de Turisme i Comerç, Trini Vicente, i el president i la vicepresidenta de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles (AHCC), Carles Fuster i Mar Torres, respectivament, van presentar l'11 de juliol passat la campanya conjunta per promocionar les visites al Castell de Cubelles. Segons l’acord, els clients dels comerços associats podran reservar una visita guiada a l’emblemàtic equipament.

 

Trini Vicente va explicar que es tracta “d’una prova que volem fer aquest estiu per veure quina acceptació té entre la ciutadania, tota vegada que hem constatat que molts dels cubellencs i cubellenques no han visitat mai el Castell”. Tot i aquesta temporalitat, Carles Fuster va mostrar-se obert a “mantenir la campanya sense data de finalització, si veiem que és beneficiós per a totes les parts”. Així mateix, el president dels comerciants va animar als seus socis a “incloure aquesta informació en els seus tiquets de compra” així com a informar a la clientela de la campanya encetada.

 

La planta noble del Castell de Cubelles es pot visitar tots els caps de setmana dels mesos de juliol i agost, reservant plaça prèviament. Fora d’aquesta temporada estival, les visites al Castell cada primer dissabte i diumenge de mes i en èpoques puntuals, com la Festa de la Verema, Setmana Cultural...

 

La campanya entre Comerç i AHCC s’emmarca en d’altres que la regidoria ha impulsat a nivell de consum perquè els clients dels comerços locals demanin el tiquet de compra.

 


Campanya visites al Castell

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023