La platja de les Salines obté per primera vegada el premi Bandera Ecoplayas 2018

29 de novembre de 2018


El jurat també ha renovat el guardó d’excel·lència mediambiental a la de la Mota de Sant Pere



Les platges de les Salines i la Mota de Sant Pere han estat guardonades amb el premi Bandera Ecoplayas 2018 que atorga cada any l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (Ategrus) i la International Solid Waste Association (ISWA), una ONG internacional sense ànim de lucre que promou la gestió sostenible dels residus arreu del món. En el cas de la platja de les Salines, que obté aquest reconeixement per primera vegada, el jurat ha valorat la creació d’una zona de bany acotada apta per a gossos i la ubicació a les seves immediacions d’una màquina d’autorentat que es neteja i es desinfecta a diari.

 

Així mateix, l’organització del premi Bandera Ecoplayas ha renovat el guardó concedit l’any passat a la platja de la Mota de Sant Pere i que premia el manteniment de les bermes acumulades durant l’hivern, de manera que no es fomenta el doble procés de regressió i pèrdua de sorra.

 

El veredicte de les organitzacions responsables de l’esdeveniment es va donar a conèixer ara fa uns dies a Alcúdia, Mallorca, i distingeix la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat.        


  • Platja de gossos
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023