Arriba la 4a edició de la Setmana del consum responsable

21 de novembre de 2018


L’objectiu és la conscienciació de tota la ciutadania a través de diverses iniciatives

L’Ajuntament de Cubelles, a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), reedita enguany l’organització de la Setmana de Consum Responsable. Una cita que a Cubelles arriba a la quarta edició i que enguany tindrà lloc del 26 de novembre a l’1 de desembre. L’objectiu de la setmana és oferir un conjunt d’activitats i tallers adreçats a diferents públics per conscienciar del consum responsable i del nostre impacte a la terra i a l’entorn com a consumidors.

 

De dilluns a dijous les activitats es concentraran en les escoles del municipi oferint tallers per a diferents cursos com P5, 3r i 6è de primària. Aquestes iniciatives busquen començar des de ben petits a donar consells i educar en consum responsable fent pedagogia dels drets i deures que tenim com a consumidors. El divendres 30 de novembre, coincidint amb al mercat setmanal, s’oferirà un taller anomenat Posa’t al dia, on uns actors obriran una paradeta i de forma dinàmica i divertida escenificaran situacions quotidianes entre consumidors i venedors. Aquest taller és una novetat que la Diputació de Barcelona ha decidit oferir a Cubelles en el marc de la Setmana de consum responsable.

 

Finalment, es realitzarà un taller de sabó per rentar la roba amb oli reciclat als recentment inaugurats Safareigs municipals. Aprofitant l’espai, unes voluntàries de Cubelles -algunes antigues usuàries dels safareigs- ensenyaran com es feia antigament el sabó i com es pot fer ara amb aparells moderns. Al finalitzar es donarà una petita mostra de sabó als participants.

 


Cartell 4a setmana consum responsable
  • Cartell 4a setmana consum responsable
  • Consum responsable 2018

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023