Obertes les inscripcions al mercat d’estiu

8 de juny de 2018


Tindrà lloc cada dissabte de 18 a 22 h. a la plaça del Mar, del 30 de juny a l’1 de setembre

El mercat d’estiu torna per tercer any a la plaça del Mar, començarà el proper 30 de juny i seguirà tots els dissabtes fins l’1 de setembre, de 18 a 22 h. Es tracta d’un mercat setmanal de temporada, en el qual s’hi podran trobar productes de tot tipus, des d’alimentació a roba i calçat.

 

Les persones interessades en sol·licitar una parada ho poden fer presencial o telemàticament entre els dies 8 i 15 de juny. El 8 de juny la inscripció està reservada als titulars de parades del mercat setmanal de Cubelles. A partir del 9 (dissabte i diumenge a través de l’OVAC Cubelles) i fins el 15 de juny ho podran fer la resta d’interessats. S’admetran totes les sol·licituds per ordre d’inscripció fins arribar al màxim de metres previstos.

 

La normativa aprovada per regular el servei estableix, entre d’altres, que les parades poden ocupar un màxim 8 metres; que es prioritzarà en els productes alimentaris aquells que siguin ecològics o de proximitat amb certificat emès per la Generalitat de Catalunya; no es poden vendre productes dels que s’ofereixen a la fira d’artesania; o cada paradista ha de fer-se càrrec de la neteja del seu espai.


Mercat d'estiu
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023