Prorrogat el servei municipal d’assessorament sobre clàusules hipotecàries abusives

14 de febrer de 2018


L’any 2017 una advocada va atendre, amb cita prèvia, 66 peticions d’informació

L’elevat nombre de peticions de sol·licituds d’assessorament per atendre consultes relacionades amb les clàusules abusives en préstecs hipotecaris ha portat que des de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) es demani a la Diputació de Barcelona prorrogar el conveni del 2017. Finalment aquest servei es durà a terme, com a mínim, durant el primer trimestre de l’any 2018. Concretament les dates confirmades a tal efecte seran els dimarts 27 de febrer i 20 de març en horari de matí. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 895 03 00 -extensió 1266-, a consum@cubelles.cat o mitjançant un formulari del web municipal.

 

Aquest és un servei individualitzat d’una advocada col·legiada desplaçada al municipi per resoldre dubtes i assessorar als usuaris sol·licitants sobre les clàusules abusives dels seus préstecs hipotecaris com les clàusules terra, l’IRPH, les despeses hipotecàries i totes aquelles condicions desproporcionades de les entitats bancaries. També s’informa als usuaris sobre el procediment extrajudicial a seguir per poder fer efectiva la reclamació, així com el procediment judicial en el cas de la negativa d’acord de l’entitat bancària.

 

En l’edició del 2017 aquest servei va atendre les 66 peticions d’informació que l’OMIC va rebre per via telemàtica i telefònica que, a més, va gestionar la sol·licitud de la justícia gratuïta als ciutadans que podien acollir-s’hi.


Façana de l'oficina de l'OMIC

  • Logo Omic

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023